Jungtinėje Karalystėje – šiurpus trileris: policija medžioja tris moteris nužudžiusį ir pabėgusį vyrą

2024 m. liepos 10 d. 12:52
Lrytas.lt
Jungtinėje Karalystėje – siaubo trilerį primenanti tragedija. Policija ieško tris moteris nužudžiusio ir iki šiol besislapstančio vyro, praneša britų žiniasklaida.
Daugiau nuotraukų (3)
Po trijų moterų nužudymo Hertfordšyre pradėta įtariamojo paieška. Policija pranešė, kad nedelsiant bando surasti 26 metų Kyle'ą Cliffordą, kuris yra ieškomas dėl šio įvykio, skelbia „Sky News“.
Antradienį prieš pat 19 val. pareigūnai buvo iškviesti į Bušio miestą, Ashlyn Close gatvėje.
Jie rado tris moteris, kurios, kaip manoma, buvo susijusios su šiuo įvykiu. Moterys turėjo sunkių sužalojimų ir po kurio laiko mirė įvykio vietoje.
Hertfordšyro policija pranešė, kad tai triguba žmogžudystė. Jie aktyviai ieško K. Cliffordo, kilusio iš Enfildo, Šiaurės Londono, bei tiria šį įvykį.
Pareigūnai įspėjo, kad jis „vis dar gali turėti ginklą“.
Visuomenė buvo paraginta nesiartinti prie K. Cliffordo ir nedelsiant pranešti policijai apie bet kokius pastebėtus įtartinus asmenis.
„Tai neįtikėtinai sunkus įvykis aukų šeimai, todėl prašome gerbti jų privatumą, kol jie susitaikys su tuo, kas įvyko, – teigė detektyvas inspektorius Robas Hallas. – Nors dar tik pradedame šį tyrimą, aktyviai ieškome K. Cliffordo, kuris, mūsų manymu, gali būti Hertfordšyro arba Šiaurės Londono apylinkėse.“
Parengta pagal „Sky News“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.