Kroatijoje per sprogimą nukentėjo trys čekai, žuvo vaikas

Kroatijoje žuvo devynerių metų vaikas iš Čekijos, dar trys žmonės buvo sužeisti, kai jų automobilyje dėl nežinomų priežasčių sprogo padegamasis įtaisas, ketvirtadienį pranešė Kroatijos policija.

 Kroatijos ugniagesiai.<br> Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
 Kroatijos ugniagesiai.<br> Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-06-20 12:29

Visos aukos buvo Čekijos piliečiai, keliavę netoli centrinio pakrantės miesto Zadaro. Policija pranešė, kad incidentas įvyko vėlai trečiadienį ir jį sukėlė „nežinomas sprogstamasis įtaisas“, buvęs jų automobilyje.

Pareigūnai pranešė, kad sugedęs automobilis sustojo aikštelėje. Vaikas žuvo vietoje. Dvi 49 ir ​​34 metų moterys ir 39 metų vyras po sprogimo buvo paguldyti į Zadaro ligoninę. Policija pranešė, kad vyksta tyrimas dėl sprogimo priežasties.

„Čekijos diplomatai Kroatijoje palaiko ryšius su vietos policija. Kol kas neturime patvirtintos informacijos apie sprogimo priežastį“, – naujienų agentūrai AFP sakė Čekijos užsienio reikalų ministerijos atstovas Danielis Drake'as.

Vaizdingais paplūdimiais palei Adrijos jūrą garsėjanti Kroatija kasmet pritraukia apie 20 mln. lankytojų. Pernai Kroatiją aplankė beveik 800 tūkst. čekų turistų.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.