Niutaune prasidėjo žudynių mokykloje aukų laidotuvės

2012 m. gruodžio 17 d. 20:22
BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Konektikuto

Daugiau nuotraukų (1)
Šią darganotą dieną buvo laidojami du šešiamečiai berniukai, tapę kruvino išpuolio Sandi Huko pradinėje mokykloje aukomis. Į paskutinę kelionę bus palydėtos pirmos dvi mokyklos šešiametės.
Pirmadienį visose Niutauno mokyklose buvo atšauktos pamokos. Mokykla, kurioje per kruviną išpuolį žuvo 20 pradinukų ir 6 suaugę, yra nusikaltimo vieta ir liks uždaryta neribotą laiką, nurodė pareigūnai.
„(Žaizdos) dar gyja, - sakė miesto policijos pareigūnas leitenantas George'as Sinko. - Planuojama rytoj pabandyti grįžti prie normalaus mokyklų darbo grafiko, išskyrus Sandi Huko mokyklą“.
Netoliese esančio Ridžfildo miesto mokyklose pirmadienį buvo paskelbtas pavojus. Gavus pranešimų apie įtartiną asmenį, jos buvo užblokuotos, saugomos policijos.
Vaizdingo ir ramaus Niutauno bendruomenei kol kas nelengva užmiršti praėjusio penktadienio žudynes, kurias įvykdė su pasiturinčia motina miestelyje gyvenęs 20-metis.
Konektikuto valstijaŽudynėsVaikai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.