Investicinių projektų įgyvendinimo terminai galės būti pratęsti

Europos Sąjungos paramos gavėjai, dėl COVID-19 pandemijos suvaržymų negalintys laiku įgyvendinti suplanuotų investicinių projektų, turi galimybę pratęsti jų įgyvendinimo terminus, praneša Žemės ūkio ministerija (ŽŪM).

NMA įvertins kiekvieno paramos gavėjo nurodytas aplinkybes ir suderins naujus projekto įgyvendinimo terminus, neviršijančius didžiausios galimos jo trukmės.<br>V.Skaraičio nuotr.
NMA įvertins kiekvieno paramos gavėjo nurodytas aplinkybes ir suderins naujus projekto įgyvendinimo terminus, neviršijančius didžiausios galimos jo trukmės.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2021, 3:46 PM, atnaujinta May 4, 2021, 3:47 PM

ŽŪM primena, kad, kai dėl karantino metu taikytų ar taikomų ribojimų pareiškėjai nespėja pagal suplanuotus terminus įgyvendinti projektų ir laiku pateikti mokėjimo prašymų, šie nedelsdami turi kreiptis į Nacionalinę mokėjimo agentūrą (NMA) ir prašyti pratęsti projektų įgyvendinimo terminus.

NMA įvertins kiekvieno paramos gavėjo nurodytas aplinkybes ir suderins naujus projekto įgyvendinimo terminus, neviršijančius didžiausios galimos jo trukmės.

NMA, administruodama paramą COVID-19 pandemijos sąlygomis, taiko įvairius palengvinimus paramos gavėjams.

Todėl projektų įgyvendintojai karantino metu mokėjimo prašymus gali teikti ir dažniau, nei numatyta paramos sutartyse ar paraiškose.

Šiuo laikotarpiu pateikti mokėjimo prašymai neįskaičiuojami į nustatytą didžiausią galimą mokėjimo prašymų skaičių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.