Internete žaibiškai plinta masinis Alytaus abiturientų šokis

2024 m. birželio 3 d. 22:50
Lrytas.lt
Alytaus Jotvingių gimnazijos abiturientai ir visa bendruomenė įspūdingai atšventė „Paskutinį skambutį 2024“ kartu su Alytaus muzikos mokyklos simfoniniu orkestru „Svajonė“ Alytaus kultūros centro amfiteatre, praneša naujienų portalas „Alytausgidas.lt“.
Daugiau nuotraukų (5)
Simfonins orkestras „Svajonė“ dovanojo „Sinkopinį laikroduką“ (L.Leroy), Alytaus himną (ž.A.Savukyno, muz.A.Abromavičiaus) ir K.Badelt siuitą iš kino filmo „Karibų piratai“. Visą renginį vainikavo laukiamiausias – abiturientų šokis. Valso dalį mokiniai šoko simfoniniam orkestrui grojant „Too much love will kill you“ (E.Lamers, B.May, F.Musker“) kartu su soliste J.E.Grigaliūte.
Renginio metu buvo įteikti 25 atminimo medaliai ir padėkos mokiniams bei 15 padėkų mokytojams už Jotvingių gimnazijos vardo garsinimą Alytuje, Lietuvoje ir Europoje 2020–2024 m.m.
Gimnazijos trečiokai pasveikino abiturientus, baigus mokslo metus, o abiturientai perdavė tradicinį testamentą ir padėkojo gimnazijos bendruomenei gražiais žodžiais, dovanomis ir gėlėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.