Mįslingomis aplinkybėmis žuvęs Trakų r. gyventojas – sėkmingas verslininkas: vyro kūną automobilio bagažinėje surado jo bičiulis

2024 m. spalio 1 d. 18:40
Lrytas.lt
Miškuose Elektrėnų rajone pirmadienio vakarą rastas, įtariama ketvirtadienį dingusio, mirusio vyro kūnas. Viena iš teisėsaugos tiriamų mirties versijų – savižudybė.
Daugiau nuotraukų (5)
Mirusio vyro kūnas rastas apie 19 val. 40 min. Elektrėnų savivaldybėje. Radus kūną iš karto įtarta, kad tai gali būti praėjusią savaitę dingusio 33 metų Trakų rajono gyventojo M.P. palaikai.
Negyvą vyrą šalia Vievio esančiame Žalgirio kaime aptiko jo bičiulis. Portalui tv3.lt vyras teigė, kad velionio kūną rado automobilio bagažinėje.
Dar tą patį vakarą Vilniaus apskrities policijos atstovai Lrytas patvirtino apie rastą negyvą vyrą, tačiau įvykio plačiau nekomentavo.
Vyras „Audi A6“ markės sidabrinės spalvos automobiliu ketvirtadienį važiavo Kauno link. Paskutinė fiksuota jo buvimo vieta 12.08 val buvo tarp Rykantų ir Vievio rugsėjo 26 d.
Nesulaukusi namo grįžtančio vyro į policiją kreipėsi jo žmona. Pareigūnai pradėjo dingusiojo paiešką.
Kaip portalui 15min teigė moteris, jos vyras tiesiog išvažiavo į darbą ir iš jo negrįžo, tad jo dingimas jai kelia daug mįslių.
Sėkmingas verslininkas
Vyras vadovavo informacinių technologijų verslui, buvo mažosios bendrijos „Mtit“ vadovas.
Apie tai pirmieji pranešė portalas tv3.lt
Portalo teigimu, vyro verslas prisidėjo prie Vilniaus viešojo transporto sistemos „Judu“ kūrimo.
Rekvizitai.lt duomenimis, minėta įmonė 2023 m. turėjo beveik 1.4 mln. pardavimo pajamų, o grynasis pelnas tais pačiais metais siekė daugiau nei 200 tūkst. eurų.
Iš Viešųjų pirkimų tarnybos viešai pateikiamos informacijos matyti, jog įmonė pastaruoju metu turėjo nemažai užsakymo iš Vilniaus savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“.
Visų viešai prieinamų sutarčių su savivaldybės įmone vertė siekė beveik 240 tūkst. eurų.
Tarp kitų „Mtit“ klientų yra tokių organizacijų kaip Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (sutarčių vertė beveik 28 tūkst. eurų), Alytaus miesto savivaldybės administracija (sutarties vertė beveik 6 tūkst. eurų) ir kitos.
Duomenyse matyti, jog įmonė „Mtit“ pirkimuose dalyvavo ir kitais pavadinimais, kaip MB „Naktinis Vilnius ir MB „Nextweb“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.