Dėl avarijos greitkelyje Vilnius-Kaunas sutriko eismas, spūstyse įstrigę vairuotojai žodžių neberenka (8)

2024 m. rugsėjo 7 d. 13:22
Lrytas.lt
Papildyta
Remontuojamame kelio Vilnius-Kaunas ruože dėl įvykusios avarijos spūstyse vėl įstrigo daugybė automobilių. Jų vairuotojai socialiniuose tinkluose lieja pyktį dėl jų manymu netinkamai organizuoto eismo, kol vyksta remontas, ir savo nuomonei išreikšti politiškai korektiškų išsireiškimų jau nebeieško.
Daugiau nuotraukų (1)
„Eilinis p*** tarp Vilniaus ir Kauno! 2 remontuojami ruožai, abiejuose avarijos, abiejuose kamščiai. Geros jums b*** dienos linki VIA LIETUVA“, – socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė vienas vartotojas.
„Mano galva absurdas išvis palikti pusantros juostos dviems mašinų eilėms taip užprogramuotant avarijas. Lietuvos eismo planuotojai rimtai susipykę su saugumo tema“, – jam antrino kitas.
Tiesa, kai kurie socialinio tinklo vartotojai dėl avarijų ir transporto spūsčių remontuojamuose kelio Vilnius-Kaunas ruožuose kaltino pačius vairuotojus, nepasirenkančius saugaus greičio ir nesugebančius saugiai įveikti sudėtingesnių atkarpų.
Socialinio tinklo vartotojų pyktis šeštadienį kilo po to, kai prieš pietus remontuojamame kelio ruože netoli Rumšiškių vėl susidūrė du automobiliai, kone pilnai sustabdę eismą abiem kryptimis. Spūstyse dėl to įstrigo daugybė automobilių.
Pirminiais duomenimis, žmonės per susidūrimą nenukentėjo, vairuotojai sutarė dėl kaltės, buvo pildomos eismo įvykio deklaracijos.
Tuo tarpu atvykę pareigūnai pradėjo reguliuoti eismą, kad bent šiek išsklaidytų spūstis.
„Pranešimas buvo gautas 10 val. 48 min., kad ties Grabuciškėmis įvyko eismo įvykis, susidūrė trys automobiliai „Honda“, BMW ir „Toyota“ ir vairuotojai pildo eismo įvykio deklaraciją. Tačiau dėl išbėgusių skysčių reikėjo ugniagesių gelbėtojų pagalbos nuvalyti kelio dangą, todėl kurį laiką eismas buvo sutrikdytas, tačiau dabar jis atnaujintas“, – šeštadienį agentūrai Eltai nurodė O. Vaitkevičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.