Lazdijų r. apsivertė motociklus gabenusi priekaba – griovyje atsidūrė 12 transporto priemonių

2024 m. rugsėjo 4 d. 14:48
Lrytas.lt
Lazdijų rajone vairuotojui nepasirinkus saugaus greičio ir nesuvaldžius mikroautobuso, apsivertė tempiama priekaba ant kurios buvo gabenami motociklai. Žmonės per incidentą nenukentėjo, o griovyje atsidūrė maždaug 12 transporto priemonių.
Daugiau nuotraukų (7)
Kaip lrytas.lt sužinojo Alytaus apskrities VPK, incidentas vėlų antradienio vakarą įvyko kelyje Lazdijai - Alytus, ties Nemajūnų kaimu. Tai visai netoli Lazdijų.
Avariją šiek tiek po vidurnakčio pirmieji pastebėjo atsitiktinai pro šalį važiavę patruliuojantys Lazdijų rajono pareigūnai. Paaiškėjo, kad automobilį „Mercedes-Benz“, kuris tempė priekabą su motociklais, vairavo 1987 m. gimęs vyras.
Vairuotojas bendraudamas su pareigūnais net nebandė neigti, kad pats yra kaltas dėl įvykusios nelaimės. Pasak vyriškio, jis nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į kelio sąlygas, todėl priekabą sumėtė ir ji vertėsi. Gabenami motociklai pažiro į griovį.
Vėliau liudininkai suskaičiavo, kad ant priekabos buvo vežama 12 motociklų.
Per incidentą žmonės nenukentėjo, tačiau buvo apgadinta  kelio sankasa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.