Kėdainiuose prie devynaukščio – gausios tarnybų pajėgos: žmogus grasino iššokti pro langą

2024 m. rugsėjo 4 d. 10:22
Dimitrijus Kuprijanovas
Antradienio vakarą gausios specialiųjų tarnybų pajėgos skubėjo prie vieno J. Basanavičiaus gatvės daugiabučio namo – gautas pranešimas, kad žmogus grasina iššokti pro langą. Laimei, savo grasinimų vyras įgyvendinti nespėjo.
Daugiau nuotraukų (4)
Skubėjo gausios pajėgos
Po 19 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas, kad Kėdainių miesto J. Basanavičiaus gatvėje vyras šūkauja ir atidaręs langą grasina iššokti iš devynaukštyje esančio buto.
Į įvykio vietą pasiųstos gausios specialiųjų tarnybų pajėgos – Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pirmasis skyrius ir automobilinės kopėčios, Greitosios medicinos pagalbos tarnybos medikai bei policijos pareigūnai.
Vyrą sulaikė
Atskubėję specialiųjų tarnybų pareigūnai viename bute rado 38-erių metų vyrą ir jo mamą. Moteris paaiškino, kad labai išsigando, nes sūnus būtų iššokęs tiesiai ant betoninių plytelių takelio.
Policijos pareigūnai ir medikai nuramino vyrą. Su policijos palyda jis išgabentas į gydymo įstaigą. Vedamas į medikų automobilį, jis nesipriešino, nuėjo pats.
Specialiosios tarnyboms asmuo žinomas. Jos į pagalbą žmogui skuba jau ne pirmą kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.