Vilniuje per avarijas sužeistas 12-metis dviratininkas ir du jauni motociklininkai

2024 m. rugpjūčio 31 d. 09:41
Lrytas.lt
Sostinėje per avarijas penktadienį buvo sužeistas 12-metis dviratininkas ir du jauni motociklininkai.
Daugiau nuotraukų (1)
15 valandą policija sulaukė pranešimo iš ligoninės, kad po eismo įvykio iš Vilniuje, Konstitucijos pr., pristatytas ir dėl sužalojimų paguldytas dvylikametis (gimęs 2012 m.), kai apie 12 val. 30 min. jo vairuojamas dviratis susidūrė su automobiliu „Volvo“, vairuojamu moters (gimusios 1990 m.).
Taip pat pranešta, jog maždaug 17 val. 50 min. Oslo gatvėje, motociklas „Honda“, vairuojamas moters (gimusios 2003 m.), atsitrenkė į priekyje ta pačia eismo juosta ir kryptimi važiavusio bei persirikiavimui į kitą eismo juostą sustojusio automobilio „VW Passat“, vairuojamo moters (gimusios 1980 m.), galinę dalį. Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotoja, kuri dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.
Apie 19 val. 33 min. Vilniaus r., Bezdonių sen., Skersabalių glž. st., Skersabalių g., automobilis „Mercedes Benz“, vairuojamas vyro (gimusio 1974 m.), sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su tiesiai važiavusiu motociklu „Honda“, kurį vairavo vyras (gimęs 2003 m.). Eismo įvykio metu nukentėjęs motociklo vairuotojas dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.
Dėl šių nelaimių keliuose pradėti ikiteisminiai tyrimai.
Vilniusavarijadviratininkas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.