Panevėžio pareigūnai su ugniagesiais kelias valandas per išvartas brovėsi iki medžiais užversto automobilio su žmonėmis

2024 m. liepos 14 d. 08:46
Lrytas.lt
Šeštadienio vakarą Panevėžio policijos pareigūnai ir ugniagesiai net kelias valandas medžiais užverstu keliu brovėsi iki automobilio su žmonėmis, kurį irgi užvertė medis. Pareigūnams ir ugniagesiams padėjo ir du netikėtai į pagalbą atskubėję vyrai, kuriems policija teigia esanti labai dėkinga.
Daugiau nuotraukų (8)
Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ sekmadienio rytą pranešė Panevėžio apskrities policija, liepos 13 d., apie 19 val. 12 min. pareigūnus pasiekė pagalbos prašymas dėl kelyje Paliūniškis-Vabalninkas ant automobilio „Peugeot 3008“ užgriuvusio medžio.
Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai operatyviai reagavo į iškvietimą, tačiau vykdami į įvykio vietą pareigūnai Giedrius ir Gintaras suprato, kad pasiekti automobilyje įkalintus žmones nebus lengva. Audra buvo stipri ir visas kelio ruožas jau nuo Paliūniškio buvo užverstas medžiais.
„Ramino žinojimas, kad automobilio vairuotojas ir jo keleivė nenukentėjo ir yra saugūs. Kolegos nieko nelaukę ėmėsi valyti kelią nuo užgriuvusių medžių, netrukus į pagalbą atskubėjo Gegužinės ir Tiltagalių ugniagesių gelbėtojų savanorių komandos, vėliau prisijungė Panevėžio miesto ugniagesių brigada.
Dėl gausybės išverstų medžių pareigūnai užgriuvusį automobilį „Peugeot 3008“ pasiekė tik po kelių valandų. Automobilį vairavęs Eugenijus papasakojo, kad jam prieš akis ant važiuojamosios kelio dalies nuvirto medis, o sustojus, kitas medis jau griuvo ant jo automobilio.
Džiaugiamės ir tariame nuoširdų ačiū Deividui ir Gediminui, kurie prie audros likvidavimo darbų prisijungė savanoriškai ir neskaičiuodami savo nei laiko, nei jėgų dirbo kartu su pareigūnais“, – socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Panevėžio apskrities policija.
AudramedžiaiPanevėžio rajonas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.