Baisiausi vilnietės įtarimai pasitvirtino: ugniagesiams patekus į kaimynės butą, moteris rasta mirusi Mirusioji rasta likus dienai iki jos gimtadienio

2024 m. liepos 9 d. 16:31
Lrytas.lt
Sostinės policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi aplinkybes, kuriomis mirė vieniša vilnietė. Moters likimu susirūpino kaimynė, antradienį iškvietusi operatyvines tarnybas. Šios ir aptiko kūną. Mirusiosios palaikai rasti likus dienai iki moters gimtadienio.
Daugiau nuotraukų (1)
Pranešimo pagalbos telefonu Vilniaus pareigūnai antradienį sulaukė apie 15 val. 24 min. Paskambinusi Karaliaučiaus g. (Pilaitė) gyventoja sakė, kad yra labai susirūpinusi 67 m. kaimynės likimo. 
Pasak pranešimo, moters nesimato jau savaitę, telefonu susisiekti nepavyksta. Kadangi moteris sirgo, kaimynė įtaria, kad jai nutiko kažkas negero. Juolab antradienį žmonės jau pajuto iš jos buto sklindantį nemalonų kvapą.
Į įvykio vietą atskubėjo policijos pareigūnai, greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai. 
Gelbėtojai pateko į moters butą trečiame aukšte ir įleido medikus bei pareigūnus. Bute rastas mirusios moters (gimusi 1956 m.) kūnas. Trečiadienį moteris būtų šventusi 68 gimtadienį.
Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi moters mirties aplinkybes.
mirė moterisVilniusPilaitė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.