Kelyje „Via Baltica“ – dvi siaubingos avarijos: žuvo į vilkiką įsirėžęs autovežio vairuotojas, du Ukrainos piliečiai – sunkiai sužeisti

2024 m. liepos 1 d. 13:47
Kelyje „Via Baltica“ pirmadienį, beveik tuo pačiu metu įvyko siaubingos avarijos: vienoje vietoje žuvo prie autovežio vairo sėdėjęs vyras, o kitoje sunkiai sužeisti du Ukrainos piliečiai.
Daugiau nuotraukų (1)
Apie tai naujienų portalą lrytas.lt informavo Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio viršininkė Gintarė Navickaitė.
Pranešimas apie autovežio ir vilkikų susidūrimą buvo gautas apie 12 val. 08 min.: pirminiais duomenimis, autovežio lietuviškais numeriais vairuotojas nesilaikė saugaus atstumo ir trenkėsi į priekyje, ta pačia kryptimi link Kauno vykusį vilkiką iš Lenkijos. Nuo smūgio apgadinta ir trečia sunkiasvorė transporto priemonė, Lietuvos įmonės vilkikas.
Ši tragiška eismo nelaimė įvyko ties Deivoniškių kaimu, Kalvarijos savivaldybės teritorijoje.
Į avarijos vietą atvykę medikai konstatavo autovežį vairavusio vyro mirtį.
Įtariama, jog pastarasis nesilaikė saugaus atstumo.
Kita nelaimė tame pačiame kelyje įvyko pusvalandžiu anksčiau, apie pusę dvyliktos.
„Via Baltica“ ruože ties Mokolų kaimu (Marijampolės sav.) susidūrė visureigis „Volkswagen Tiguan“ ir autovežis „Renault“.
Į ligoninę nuvežti su visureigiu vykę Ukrainos piliečiai – vairuotojas ir keleivis, jų būklė sunki.
Pirminiais duomenimis, avarija įvyko „Volkswagen Tiguan“ vairuotojui lenkiant kitą transporto priemonę ir išvažiavus į priešingos krypties eismo juostą.
Eismas abiejų avarijų ruožuose uždarytas, jas viena nuo kitos skiria apie 17 kilometrų. Susidarė didelės transporto spūstys. 
žūtisVia Balticaautovėžis
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.