Penktadienį į ligonines pateko Vilniuje, Vilniaus rajone ir Panevėžyje per avarijas sužaloti motociklininkai

2024 m. birželio 29 d. 10:34
Lrytas.lt
Penktadienį per eismo įvykius Vilniuje, Vilniaus rajone ir Panevėžyje nukentėjo trys motociklininkai – jiems prireikė medikų pagalbos.
Daugiau nuotraukų (1)
11 val. 33 min. Vilniuje, Abiejų Tautų Respublikos pl., sunkiasvoris automobilis „Man“ kliudė ta pačia kryptimi važiuojantį motociklą „Yamaha“, vairuojamą jaunuolio (gimusio 2005 m.).
Po smūgio motociklas nučiuožė po automobiliu „Volkswagen“. Per eismo įvykį nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris paguldytas į ligoninę.
13 val. 33 min. Vilniaus rajone, Mickūnų seniūnijoje, automobilis „Citroen“, vairuojamas vyro (gimusio 2001 m.), sukdamas į kairę, susidūrė su iš paskos važiavusiu ir galimai lenkimo manevrą dariusiu motociklu „Honda“, kurį vairavo vyras (gimęs 2001 m.).
Per avariją nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris pristatytas į ligoninę.
17 val. 45 min. Panevėžyje, Parko gatvėje, jaunuolis (gim. 2007 m.) motociklu DERBI važiavo Parko gatve ir lenkė dešine puse ta pačia kryptimi važiavusį ir jau taip pat manevrą į dešinę pradėjusį automobilį RENAULT, kurį vairavo vyras (gim. 1962 m.).
Vairuotojas nespėjo sustabdyti motociklo ir susidūrė su automobiliu.
Per eismo įvykį buvo sužalotas motociklo DERBI vairuotojas, kuris po apžiūros VŠĮ Respublikinės Panevėžio ligoninės skubios pagalbos skyriuje išleistas gydytis į namus.
Dėl šių eismo įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.
AvarijosmotociklininkaiPolicija
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.