Marijampolės rajone po dujovežiui avarijos pasklido dujos

Marijampolės rajone ketvirtadienį dujovežiui nulėkus nuo kelio, pasklido dujos, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Avarijos likvidavimui buvo pasitelkti ugniagesiai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Avarijos likvidavimui buvo pasitelkti ugniagesiai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-06-28 09:03, atnaujinta 2024-06-28 09:04

Anot PAGD, 20 val. 58 min. gautas neprisistačiusio asmens pranešimas, kad Puskelnių kaime, Vienkiemių gatvėje, į šalikelę ant šono apvirto dujovežis, jaučiasi dujų kvapas.

Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, vilkikas „Iveco Strali“ (ukrainietiški valst. nr.) su dujų transportavimo priekaba buvo apvirtęs šalikelėje ant šono ir atsitrenkęs į atitvarus. Priekaba buvo pažeista, tekėjo dujos (dujovežis vežė 20 tonų butano dujų).

Dėl eismo įvykio buvo uždarytas kelio išvažiavimas iš Puskelnių kaimo, Vienkiemių gatvės. Dujovežio vairuotojas (Ukrainos pilietis) buvo apžiūrėtas medikų, į gydymo įstaigą vykti atsisakė.

Atjungus vilkiko akumuliatorių, surinkti ant kelio išsilieję techniniai skysčiai. Pažeista dujų priekaba buvo aušinama vandeniu, kol atvyko kita dujų cisterna ir perpumpavo dujas iš apvirtusio vilkiko.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.