Policija ieško Radviliškyje ir Šakiuose dingusių trijų nepilnamečių

Antradienio vakarą iš Radviliškyje esančių namų išėjo ir iki šiol negrįžo du nepilnamečiai. Marijampolės apskrities policija ketvirtadienį pranešė, kad irgi ieško iš globos namų išėjusio ir juos negrįžusio nepilnamečio.

Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-05-30 11:44

Kaip pranešė Šiaulių apskrities policija, 2008 metais gimusi mergina ir 2013 metais gimęs berniukas apie 20 val. išėjo iš Stiklo gatvėje esančių namų.

Teisėsaugos duomenimis, ieškoma nepilnametė yra apie 164 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, apvalaus veido, dažytų, raudonos spalvos plaukų. Vilkėjo marškinėlius trumpomis rankovėmis, su savimi turėjo ilgą, pilkos spalvos megztinį, mūvėjo juodos spalvos sportines kelnes, avėjo mėlynos spalvos sportinius batus.

Kartu su mergina iš namų išėjęs berniukas yra 130 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, apvalaus veido, rudos spalvos plaukų. Vilkėjo juodos spalvos marškinėlius trumpomis rankovėmis, mūvėjo juodos spalvos sportines kelnes, avėjo mėlynos spalvos sportinius batus.

Marijampolės apskrities VPK pranešta, kad trečiadienį apie 12 val. iš Kudirkos gatvėje esančių globos namų išėjo ir iki šiol negrįžo 2006 metais gimęs globotinis.

Vaikinas yra apie 175 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, trumpais, šviesiais plaukais, vilkėjo šortus bei tamsius marškinėlius, su savimi pasiėmė mėlynos spalvos kuprinę. Vaikšto su ramentais, viena koja sugipsuota.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.