Gavusi pranešimą apie dingusį be žinios vyrą, policija jį surado sėdintį areštinėje

2020 m. vasario 7 d. 10:04
Lrytas.lt
Parskridęs iš Minsko į Vilniaus oro uostą čia be žinios dingo Raseinių rajono gyventojas. Po kiek laiko paiešką pardėję pareigūnai pradingusį vyrą surado sėdintį areštinėje.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, vasario 5 d. apie 17 val. 25 min. lėktuvu grįžti iš Minsko į Vilniaus oro uostą turėjo Raseinių rajono gyventojas (gim. 1962 m.). Tačiau jis dingo.
Kaip rašoma policijos pranešime, nuo pat to momento, kai jis įlipo į lėktuvą Minske apie 15 val. 30 min. su juo nepavyko susisiekti, vyro mobilusis telefonas buvo išjungtas.
Policija praneša, kad gavus pareiškimą dėl dingusio, jis netrukus buvo surastas. Paaiškėjo, kad vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.
Lrytas.lt turimais duomenimis, Raseinių r. gyventoją Vilniaus oro uoste sulaikė pasieniečiai, kai patikros metu nustatė, jog jis yra ieškomas. Vyro paiešką buvo paskelbęs Kauno apskrities VPK.
Sulaikytas raseiniškis buvo perduotas Vilniaus policijai, o jau sostinės pareigūnai susisiekė su paieškos iniciatoriumi ir perdavė sulaikytąjį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.