Vilniaus policija sulaikė du vyrus, įtariamus pavojingų narkotikų platinimu

2024 m. spalio 8 d. 11:13
Vilniaus AVPK
Video
Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai, turėdami reikšmingos informacijos apie galimą narkotinių medžiagų platinimo vietą Markučiuose, kartu su kolegomis iš Viešosios tvarkos valdybos Specialiosios parengties skyriaus spalio 3 d. sulaikė du įtariamuosius, įtariamus neteisėtu narkotinių medžiagų disponavimu ir platinimu.
Daugiau nuotraukų (1)
Priemonės metu Markučių mikrorajone buvo sulaikytas 43-ejų metų amžiaus vyras, pas kurį dalinės apžiūros metu rastas folijos lankstinukas su balta biria medžiaga, įtariama, karfentaniliu. Netrukus netoliese buvo sulaikytas ir narkotines medžiagas galimai išplatinęs 36-erių metų amžiaus vyras.
Atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus, buvo nuspręsta nedelsiant atlikti kratą šio vyro namuose. Kratos metu buvo surasti ikiteisminiam tyrimui reikšmingi daiktai, pinigai įvairiomis kupiūromis.
Atlikus kitus neatidėliotinus proceso veiksmus, abu vyrai buvo sulaikyti ir pristatyti į tarnybines patalpas tolimesniam aiškinimuisi. Dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų disponavimo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai deda daug pastangų kovai su neteisėtu narkotinių medžiagų disponavimu ir platinimu ne tik Markučių rajone, bet ir kituose komisariato prižiūrimos teritorijos rajonuose. Bendradarbiaudami su Markučių gyventojais, pareigūnai renka ir apdoroja įvairią reikšmingą informaciją, susijusią su narkotinių medžiagų disponavimu ir platinimu.
Todėl, pareigūnai dėkoja neabejingiems piliečiams už bendradarbiavimą ir prašo visų apie pastebėtą vykdomą nusikalstamą veiką ar administracinį nusižengimą nedelsiant pranešti policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.