Kaune ir jo apylinkėse – eismą paralyžavę susidūrimai: BMW vairavęs kelių erelis greitkelyje spruko iš avarijos vietos

2024 m. rugsėjo 27 d. 10:57
Penktadienio rytą Kaune ir jo apylinkėse įvyko kelios avarijos, po kurių susidarė nemenkos transporto spūstys.
Daugiau nuotraukų (4)
Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyrausioj specialistė Reda Zarauskienė informavo portalą Lrytas, jog apie 5 val. 55 min., kelyje A1 nuo Kauno link Vilniaus netoli Rumšiškių miestelio ties Užutakių kaimu automobilį „Škoda“ kliudė pravažiuojantis BMW.
BMW vairuotojas iš avarijos vietos pabėgo, jo ieško policija. Neatmetama, kad jis galėjo būti neblaivus.
Po avarijos šiame ruože susidarė didžiulės spūstys, eismas kurį laiką buvo uždarytas, jo reguliuoti atvyko policija. Maždaug pusę devynių eismas jau judėjo, tačiau spūstys dar buvo išlikusios.
VI forte, K. Baršausko gatvėje prie prekybos centro „Molas“ maždaug 100 metrų atstumu užfiksuotos net dvi eismą smarkiai apsunkinusios avarijos: abejose susidūrė vilkikai su lengvaisiais automobiliais.
8 val. 20 min. pranešta, jog šalia „Molo“ susidūrė 56 metų vyro vairuojamas vilkikas „Volvo“ ir „Audi“, kurį vairavo 39 metų moteris.
Maždaug už 10 minučių automobilį „Škoda“ vairavęs 23 metų jaunuolis atsitrenkė į vilkiką „Scania“, vairuojamą 57 metų vyro.
Pirminiais duomenimis, abiejų avarijų kaltininkai yra lengvųjų automobilių vairuotojai – „Audi“ vairavusi moteris iš pradžių nebuvo linkusi sutikti su savo kalte, bet netrukus ją pripažino.
Socialiniuose tinkluose žmonės dalijosi informacija, jog pravažiuoti šiame ruože K. Baršausko gatvėje galima tik trečia juosta.
Spūstimis garsėjančiame Islandijos plente, netoli prekybos centro „Mega“ automobilio BMW nesuvaldęs 22 metų vairuotojas apie 7 val. 20 min. atsitrenkė į vilkiką „Mercedes-Benz“, o nuo smūgio kliudė metalinius kelio atitvarus. Po šios avarijos nusidriekė kelių kilometrų ilgio spūstys.
Per visas šias avarijas sužeistų žmonių nebuvo. 
AvarijosA1BMW
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.