Jaunas ir neblaivus BMW vairuotojas Klaipėdos rajone įskrido tiesiai į sodo namelį: pakeliui spėjo išversti ir kelias tvoras

2024 m. rugsėjo 25 d. 14:01
Reidas TV ir Lrytas inf.
„Kalotėje, Sodų gatvėje, Bendikų kaimo ribose suterštas dorų BMW vairuotojų vardas, kai 2002 m. gimęs jaunuolis išvartė tvoras posūkyje, sugriovė sodo namelį. Labai negerai taip…“, – apie tai pranešė feisbuko grupė „Reidas TV“.
Daugiau nuotraukų (5)
Pasak „Reidas TV“, įkaušęs jaunimėlis nulėkė nuo kelio, įskrido į sodybą sugriovė sodo namelį.
„Panašu, automobilio vairuotojas turės rimtų reikalų“, – rašoma „Reidas TV“ feisbuko puslapyje.
Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Asta Kažukauskienė portalui Lrytas patvirtino, kad apie šį incidentą žinoma ir policijai.
Pareigūnams apie Kalotėje tvorą apgadinusį ir į sodo namelio kiemą įvažiavusį automobilį BMW buvo pranešta antradienį, 23 val. 25 min.
Atvykę policijos pareigūnai automobilį BMW vairavusiam jaunuoliui nustatė lengvą girtumo laipsnį. Vaikinas į alkoholio matuoklį įpūtė 0,88 prom.
BMW vairuotojui už vairavimą esant neblaiviam buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Jam teks atlyginti ir per šį eismo įvykį padarytus nuostolius.
Klaipėdos rajonasBMWsodo namelis
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.