Kalėjimo sveikatos priežiūros skyriuje – kvaišalai: jų rasta ir nuteistojo apatiniuose

2024 m. rugsėjo 24 d. 15:24
Lietuvos kalėjimų tarnyba
Rugsėjo 18 dieną Lietuvos kalėjimų tarnybos Pravieniškių 2-ojo kalėjimo Sveikatos priežiūros skyriuje nuteistųjų gyvenamosiose patalpose buvo atliktos neplaninės kratos, kurių metu rasta galimai psichotropinių medžiagų.
Daugiau nuotraukų (1)
Pareigūnams atliekant asmenų, buvusių patalpoje, asmens apžiūrą vienas iš jų pradėjo elgtis agresyviai, grasino smurtu, atsisakė vykdyti pareigūnų reikalavimus ir nesileido būti apžiūrėtas. Todėl prieš nuteistąjį buvo panaudoti kovinių imtynių veiksmai ir specialiosios priemonės – elektroimpulsinis prietaisas „Tazer“ bei antrankiai.
Vėliau atlikus pastarojo asmens apžiūrą, kojinėje rastas polietileninis paketas su galimai narkotine medžiaga – kanapių derva. Taip pat nuteistojo apatinėse kelnaitėse, pamušale, buvo rastas paketas su tabaku, kuris galimai impregnuotas narkotine-psichotropine medžiaga.
Lietuvos kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdyboje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis – psichotropinėmis medžiagomis pagal LR BK 259 str. 1 d. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.