Namuose sumušęs moterį Molėtų r. gyventojas išeidamas pasiėmė ir jos rankinę su telefonais ir pinigais

2024 m. rugsėjo 7 d. 14:31
Lrytas.lt
Molėtų policijos pareigūnai ieško namuose smurtavusio vyro, kuris sumušęs moterį išėjo, su savimi išsinešdamas ir jos rankinę su pinigais ir telefonais.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip pranešė Utenos apskrities VPK, rugsėjo 6 d. apie 1 val., Molėtų r., Joniškio seniūnijoje, vyras (gim. 1990 m.) smurtavo prieš moterį (gimusi 1993 m.).
Vyras sumušęs moterį pasišalino, tuo pačiu pasiimdamas moters rankinę, kurioje buvo automobilio ir namų raktai, du mobiliojo ryšio telefonai ir 1 000 eurų.
Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl smurto artimoje aplinkoje ir ieško įtariamojo.
Policija praneša apie dar vieną smurto artimoje aplinkoje Utenos apskrityje atvejį. Pasak pranešimo, rugsėjo 7 d. apie 3 val. 40 min., Utenoje, Aukštakalnio g., vyras (gim. 1986 m.) smurtavo prieš moterį (gimusi 2001 m.).
Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į Panevėžio apskrities VPK areštinę.
Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.