Girtas vyras greta Pabradės nusprendė parūkyti traukinyje: to, kas įvyko vėliau, jis nesitikėjo (4)

2024 m. rugsėjo 7 d. 14:08
Lrytas.lt
Pabradėje policija šeštadienį iš traukinio išlaipino girtą vyrą, kuris nusprendė parūkyti. Į kitų keleivių ir traukinio palydovės pastabas rūkantis vyras nereagavo, tad apie incidentą buvo informuoti pareigūnai, kurie reagavo žaibiškai.
Daugiau nuotraukų (3)
Apie įvykį važiuojant traukiniu į Vilnių šeštadienį redakciją informavo įvykio liudininkas, aktyviai dalyvavęs tramdant girtą rūkalių.
„PaRŪkoM (arba nutikimas traukiniaujant). Šiandien vienas tų retų retų atvejų, kai 10.23 į Vilnių rieda modernus, o ne antikvarinis traukinys, BET… TAI būtinai reik atšvęsti – su dvokiančia cigarete, aišku.
Gerasis žmogelis staiga nustoja suprasti lietuviškai ir persijungia į ruzzų tarmę. Tad aš pas konduktorę, ji pas mašinistą, jis policijai. Nuo pranešimo 10.34 iki Pabradės apie 11 min. Stovim, laukiam pareigūnų. Po maždaug 5 min. pasirodo ir jie.
Laimei po 5 min., o ne po maždaug 50 min., kai teko bėgti nuo girtų ir agresyvių piliečių. Antras laimei, turbūt, šis nepuolė savo teisių ir laisvių ginti kumščiais.
Atskira padėka itin ramiai ir profesionaliai situaciją moderavusiai traukinio palydovei Daliai, ir mašinistui!“, – pranešė Mantas Jusis.
Filmuotoje Manto medžiagoje užfiksuota, kaip vyras ginčijasi su traukinio palydove.
„Neaiškinkit man, ką aš galiu daryti ir ko negaliu. Skambinkite kam norite“, – rusiškai sako vyras ir vėl į burną įsideda cigaretę.
Jis akivaizdžiai nesitikėjo, kad dėl jo elgesio traukinys bus sustabdytas. Tačiau traukinio palydovė su mašinistu vyro elgesio nesiruošė toleruoti.
„Pabradėje stovėsime, kviečiame policiją“, – eidama nuo rūkančio vyriškio radijo ryšiu mašinistą informavo palydovė.
Vilniaus apskrities VPK lrytas.lt patvirtino, kad toks incidentas šeštadienį iš tiesų nutiko. Girtam vyrui atsisakius vykdyti traukinio palydovės nurodymus ir toliau rūkant, Švenčionių policijos komisariato pareigūnai Pabradėje jį išlaipino iš traukinio ir surašė protokolą.
Paaiškėjo, kad traukinyje rūkė 1987 m. gimęs Lietuvos pilietis.
Sutvarkius formalumus, vyras buvo paleistas.
RūkymasTraukinysPabradė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.