Anykščių rajone vietos gyventoją aplankiusios dvi čigonės įtariamos pinigų vagyste

2024 m. rugsėjo 7 d. 15:02
Lrytas.lt
Anykščių policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl pinigų vagystės iš vietos gyventojos ir ieško dviejų čigonių, kurias nukentėjusioji įtaria nusikaltimu.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip pranešė Utenos apskrities VPK, rugsėjo 6 d. apie 15 val. į policiją kreipėsi Anykščių r., Svėdasų seniūnijos gyventoja (gimusi 1945 m.). Ji pasakojo namuose pasigedusi 7 500 eurų.
Moteris pareigūnams sakė, kad kiek anksčiau į jos namą buvo užėjusios dvi čigonės. Moters manymu, jos ir galėjo pavogti pinigus.
Moteris teigia, kad jai padaryta 7 500 eurų turtinė žala.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Pareigūnai ieško vietos gyventoją aplankiusių moterų ir nori su jomis pabendrauti.
Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į patalpą, ryšių kabelių kanalų sistemą, saugyklą ar saugomą teritoriją arba pagrobė didelės vertės svetimą turtą, arba pagrobė strateginę ar svarbią reikšmę nacionaliniam saugumui turinčių juridinių asmenų infrastruktūrą sudarantį turtą ar jo dalį, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.
VagystėAnykščių rajonastyrimas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.