Kauno policijai įkliuvo kokaino prekeiviai – prekę slėpė lempose

2024 m. rugpjūčio 12 d. 16:43
Kauno apskrities VPK
Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai liepos mėnesio pabaigoje, po ilgo ir kruopštaus tyrimo, sulaikė galimai narkotinėmis – psichotropinėmis medžiagomis disponavusius tris vyrus.
Daugiau nuotraukų (4)
Įtariamieji galimai narkotinėmis – psichotropinėmis medžiagomis (kokainu) disponavo įvairiuose Lietuvos miestuose.
Policijos pareigūnai sulaikė galimai kokainą pardavusį 56-erių metų vyrą Palangoje. Iš Kauno rajono į pajūrį atgabenta prekė buvo supakuota pakete ir paslėpta apšvietimo lempoje.
Tyrimo metu sulaikyti trys vyrai – du iš jų Kauno rajono gyventojai, 50-ties ir 60-ties metų vyrai iki šiol nebuvo žinomi policijos pareigūnams. Kitas vyras – Palangos miesto gyventojas – teisėsaugai žinomas už panašų nusikaltimą.
Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.
Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.
KokainasNarkotikaiKaunas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.