Incidentas prie Pravieniškių: traukiniui Vilnius–Kaunas kelią pastojo kalinys

2024 m. rugpjūčio 5 d. 17:04
Pirmadienį naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė skaitytojo laiško, kuriame pranešama, jog buvo priverstinai sustabdytas Vilnius-Kaunas maršrutu riedėjęs traukinys. Aiškėja, kad ant bėgių stovėjo galimai iš Pravieniškių kalėjimo pabėgęs kalinys.
Daugiau nuotraukų (1)
„Šiandien 10.30 val. traukinys, pravažiavus Pravieniškių stotį, buvo priverstas vėl stoti, nes ant bėgių stovėjo žmogus, kuris nesitraukė. Prastovėjus apie 10 min., atvyko policija ir žmogus buvo sulaikytas ir išvesdintas.
Žmogus ant kaklo turėjo kažkokią kortelę. Įdomu, ar tai ne kalinys ir Pravieniškių kalėjimo“, – rašė naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ vaizdo medžiagą atsiuntęs vyras.
Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ pirmadienį komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai, 10.34 val. buvo gautas pranešimas, jog bėgiais vaikšto vyras.
„Pirminiais duomenimis, tai asmuo iš Pataisos namų atvirosios kolonijos, įvykį aiškinasi Kalėjimų departamento pareigūnai“, – rašoma Kauno apskrities VPK atstovų komentare.
bėglyskalinysTraukinys
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.