Dėl KET pažeidimo Vilniuje nubausti trys jauni ukrainiečiai siunčiami iš Lietuvos

2024 m. liepos 26 d. 17:42
Vilniaus apskrities VPK
Trys ukrainiečiai, Vilniaus policijos pareigūnams įkliuvę dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo, surašius protokolus perduoti pasieniečiams ir jų sprendimu yra siunčiami iš Lietuvos.
Daugiau nuotraukų (1)
Jauno užsienio piliečio vairuojamas automobilis „VW Golf“ patikrinti sustabdytas liepos 26 d. apie 8 val. 17 min. Vilniuje, Gariūnų g. Šiuo automobiliu važiavo ir trys keleiviai (vienas gimęs 2006 m., du – 2003 m.), kurie nebuvo prisisegę saugos diržais – jiems surašyti administracinio nusižengimo protokolai dėl naudojimosi saugos diržais pažeidimo.
Netrukus Kelių policijos skyriaus pareigūnai išsiaiškino, kad „VW Golf“ vairavęs vyras (gim. 1999 m.) bei du keleiviai (gimę 2006 m. ir 2003 m.) neteisėtai būna Lietuvos teritorijoje. Pareigūnai juos sulaikė ir pristatė į į Mickūnų pasienio rinktinę tolimesniam aiškinimuisi.
Mickūnų pasienio migracijos pareigūnų sprendimu, automobilio keleivis (gim. 2006 m.) sulaikytas 48 val. ir pristatytas į Užsieniečių registracijos centrą, „VW Golf“ vairuotojas įpareigotas grįžti į šalį, iš kurios atvyko į Lietuvą, o kitas keleivis – grąžinamas atgal į savo šalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.