Kariui – nemalonumai dėl radinio automobilyje Neringoje dėl narkotinių medžiagų pradėti trys ikiteisminiai tyrimai

Policijos pareigūnai Neringoje dėl galimai narkotinių medžiagų laikymo sulaikė vyrą ir moterį. Paaiškėjo, kad vyras yra karys.

Mašelyje galėjo būti narkotinės medžiagos.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Mašelyje galėjo būti narkotinės medžiagos.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-07-21 07:54, atnaujinta 2024-07-21 16:14

Liepos 21 d. apie 1 val. 42 min. Neringoje, Kuršių g., automobilių stovėjimo aikštelėje, policijos pareigūnams patikrinus automobilyje „Toyota RAV4“ sėdinčius asmenis, rastas metalinis indas kuriame buvo trys permatomi maišeliai su baltos spalvos kristalizuota medžiaga (įtariama, jog tai narkotinės medžiagos).

Moteriai (g. 1999 m.) ir vyrui (g. 1995 m.) (Lietuvos kariuomenės karys) įteikti šaukimai. 

Kaip skelbia leidinys „Vakarų ekspresas“ liepos 20-ąją, apie 23.34 val. Neringoje, kelyje Nida–Smiltynė, automobilių stovėjimo aikštelėje, vykdant policinę prevencinę priemonę dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis, atlikus dalinę automobilio „VW Caddy“ ir jame buvusių 1999 m. bei 2000 m. gimusių vyrų apžiūras, rastas folijos lankstinukas su augalinės kilmės, žalios spalvos, galimai narkotine medžiaga, du plastikiniai maišeliai, kuriuose buvo po 10 vnt. įvairiaspalvių tablečių, galimai narkotinių medžiagų, piniginė, kurioje buvo dvi įvairiaspalvės tabletės, galimai narkotinės medžiagos, taip pat rasta talpa su skysta, gelsva, galimai narkotine medžiaga.

Abu asmenys sulaikyti ir pristatyti į Neringos PK. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti

2024–07–21 apie 01.30 val. Neringoje, šiaurinio paplūdimio prieigose, 1989 m. gimusios moters rankinėje rastas plastikinis maišelis su gelsvos spalvos, biria, galimai narkotine ar psichotropine medžiaga.

Pradėti trys ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.