Apsivogusi girta porelė Kauno prekybos centre susimušė su apsaugininku

2024 m. liepos 18 d. 10:04
Lrytas.lt
Kaune vagyste įtariama girta porelė pasipriešino prekybos centro apsaugos darbuotojui ir jį sužalojo. Policija praneša, kad nepaisant to, įtariamieji buvo sulaikyti.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip pranešė Policijos departamentas, liepos 17 d. apie 10 val. 15 min. Kaune, Savanorių pr., prekybos centre, apsaugos darbuotas bandė sulaikyti vagyste įtariamą porelę.
Sulaikomi įtariamieji pasipriešino ir sužalojo apsaugos darbuotoją (gim. 1967 m.).
Nukentėjęs apsaugininkas, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.
Girti įtariamieji sulaikyti. Moteris (gimusi 1975 m.) po sulaikymo į policijos alkotesterį pripūtė 1,08 prom., vyrui (gim. 1986 m.) 2,61 prom. girtumas.
Įtariamieji uždaryti į areštinę.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės ir viešosios tvarkos pažeidimo.
Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas atvirai pagrobė svetimą turtą arba viešoje vietoje pagrobė svetimą turtą iš asmens drabužių, rankinės ar kitokio nešulio (kišenvagystė), arba pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į transporto priemonę, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.
Tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.
sulaikymasVagystėgirti kauniečiai.
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.