Panevėžyje – siautėjantis nuogalius: vyras bėga prie moterų, demonstruojasi populiariose miesto vietose (1)

Panevėžiečių pamėgtame Skaistakalnio parke darkėsi nuogas vyras – rieškutėmis pasisėmęs žemių jas pylė ant savęs, kažką neaiškiai šaukė. Nuogalių sulaikė policija ir perdavė medikams.

Nuogas vyras Panevėžyje elgėsi neadekvačiai, ant savęs pylė žemes.<br> lrytas.lt montažas.
Nuogas vyras Panevėžyje elgėsi neadekvačiai, ant savęs pylė žemes.<br> lrytas.lt montažas.
Nuogas vyras Panevėžyje elgėsi neadekvačiai, ant savęs pylė žemes.
Nuogas vyras Panevėžyje elgėsi neadekvačiai, ant savęs pylė žemes.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 17, 2024, 6:43 AM

Panevėžio tarybos nariui, verslininkui Mantui Leliukui sūnus papasakojo, kad Skaistakalnio parke šlaistosi nuogas vyras, rėkia, keikiasi, į aplinkinių raginimą liautis taip elgtis nereaguoja.

Parko pakraštyje esančioje Meistrų gatvėje įsikūrę daug įmonių, ten savo patalpas turi ir M.Leliukas. Peržiūrėjęs teritorijoje įrengtų vaizdo kamerų įrašus jis pamatė nuogalių. Iš pradžių šis veikėjas su kitu vyru vaikščiojo po parką. Abu buvo apsirengę ir taku palei Nevėžio upę pasuko užtvankos link. Po kurio laiko vaizdo kameros užfiksavo jau vieną atgal traukiantį nuogą vyrą.

Nuogalius elgėsi keistai, bet nebuvo agresyvus ir praeivių nepuldinėjo. Netoli vienos bendrovės pastato jis sustojo ir saujomis paėmęs juodžemio ėmė jį ant savęs berti. Vyras kažką neaiškiai rėkė ir keikėsi.

Praeiviai jo klausė, kur padėjo drabužius. Nuogalius atkirto, kad nežino, paskui rėžė, jog nusirengė, nes karšta.

Iškviesti patruliai sunkiai susišnekėjo su nuogu 37 metų vyru. Teko kviesti medikus, kurie jį išgabeno į ligoninę.

M.Leliukas pasakojo, kad viena kolegė jam pasakojo maždaug prieš porą mėnesių Skaistakalnio parke mačiusi pikantišką vaizdą. Prie jos pripuolė lietpaltį vilkintis nepažįstamas vyras ir praskleidęs skverną ėmė rodyti savo grožybes.

„Humoro jausmą turinti kolegė nesutriko ir tam vyrui sako: „Ko toks mažas pas tave?“ – pasakojo M.Leliukas. Po tokių žodžių iškrypėlis neatsisukdamas movė šalin.

Beveik prieš metus prie „Nevėžio“ sporto komplekso Panevėžyje, Taikos alėjoje, keistai elgėsi 24 metų vyras – nusimovęs kelnes ir atsigulęs ant laiptų jis imitavo lytinį aktą. Tuo metu kompleksas neveikė, buvo tuščias. Vyrą nufilmavo pastato išorėje sumontuotos vaizdo stebėjimo kameros.

Viena moteris tvirtino, kad šį vyrą buvo pastebėjusi ir anksčiau. Važiuodamas dviračiu jis sustojo ir nusimovęs kelnes pusplikis atsigulė ant žemės. Praeivė iš pradžių pamanė, jog jam pasidarė negera, ir tik vyrui pradėjus trintis į žemę suprato, kad tai psichikos problemų turintis žmogus.

Kiek anksčiau 36 metų iškrypėlis buvo įkliuvęs gražiausioje Panevėžio vietoje – Senvagėje. Užsislėpęs krūmynų šešėlyje jis vidury dienos demonstravo savo lyties organą ir masturbavosi. Policininkai tada spėjo vyrą sulaikyti, jam buvo skirta 30 eurų bauda.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.