Girtų sugyventinių istorijos: šeimos automobiliui atsidūrus griovyje, moteris vyriškį bandė apkaltinti vagyste

Sostinės policija naktį iš sekmadienio į pirmadienį Vilniaus rajone sprendė girtų sugyventinių konfliktą. Moteris vyrą bandė apkaltinti automobilio vagyste, tačiau šis išsigynė vairavęs, nors mašina ir rasta griovyje. Policija teigia, kad net jei ir būtų įrodyta, jog vyras vairavo, tai vis tiek nebūtų vagystė.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2024, 9:34 AM

Pranešimą apie girtų sugyventinių konfliktą Vilniaus policija gavo kelios minutės po vidurnakčio. Paskambinusi moteris teigė kad girtas sugyventinis viename Nemėžio seniūnijos kaime pavogė jos automobilį „Volvo XC 90“ ir išvažiavo. Moteris sakė su drauge jį sekanti. 

Po kiek laiko ta pati moteris pareigūnus informavo, kad automobilį rado nuvažiavusį į griovį, o greta stovi ir jos sugyventinis.

Į nurodytą vietą atskubėję pareigūnai rado abu sugyventinius ir automobilį „Volvo“, kurio vagyste moteris kaltino vyrą. Abu konflikto dalyviai buvo girti.

Vyras (gim. 1987 m.) į alkotesterį pripūtė 1,33 prom., moters (gimusi 1990 m.) – 1,08 prom.

Tik atvykus policijai vyriškis iš karto pareiškė, kad automobilio nevairavo, nes neturi tam teisės. Moteris irgi negalėjo patvirtinti mačiusi vairavimo faktą. Pasak jos, vyras išėjo, o po kiek laiko ji pastebėjusi, kad iš kiemo dingo automobilis. Todėl esą su drauge išvažiavo jo ieškoti.

Moteris pareigūnams taip pat sakė, kad nori dėl automobilio vagystės rašyti pareiškimą, kad būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tačiau pasak pareigūnų, tai yra neįmanoma, kadangi šeimos turtas bendras ir abu turi vienodą teisę automobiliu naudotis.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.