Vilniaus kriminalistai po beveik 2 mėnesių tyrimo sučiupo senolės nužudymu įtariamą vyrą – atvežtas į areštinę puolė žalotis

Sunkius nusikaltimus tiriantys Vilniaus pareigūnai po beveik du mėnesius trukusio tyrimo ir įkalčių analizavimo sulaikė vyrą, įtariamą gegužės mėnesį užsudinusį senolę. Vos atvežtas į areštinę vyras puolė žalotis.

 Nužudymu įtariamas vyras susižalojo areštinėje.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Nužudymu įtariamas vyras susižalojo areštinėje.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2024, 10:40 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, liepos 9 d. apie 15 val. 55 min. Vilniaus apskrities VPK areštinėje susižalojo dėl nužudymo sulaikytas vyras (gim. 1989 m.).

Vyras su palyda buvo nuvežtas į ligoninę ir po medikų apžiūros paliktas čia gydytis. Įtariamasis ligoninėje yra saugomas.

Aiškėja, kad vyriškis buvo sulaikytas dėl gegužės mėnesį įvykdo moters nužudymo. Kaip tąkart skelbė lrytas.lt, gegužės 18 d. apie 16 val. Vilniuje, Dzūkų g., savo bute, rastas mirusios moters (gim. 1946 m.) kūnas su kraujosruvomis.

Jei norite daugiau paskaityti apie šį įvykį, spauskite čia.

Policija iš karto įtarė, kad moteris buvo uždusinta. Kas ir kodėl moterį nužudė, radus kūną nebuvo žinoma.

Apie tai, kad moteriai gali būti nutikę kas nors negero pareigūnus informavo jos kaimynė, kuri sakė prižiūrinti senolę. Ši gyveno viena.

Kaimynė pasakojo, kad su prižiūrima moterimi susisiekti negali nuo gegužės 14 dienos. Ji neatidarė durų, nekėlė telefono ragelio.

Į įvykio vietą atvykus greitosios pagalbos medikams ir policijos patruliams, ugniagesiai jiems atidarė buto trečiame namo aukšte duris. Užėjus į butą, moteris rasta negyva.

Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo ir po beveik du mėnesius trukusio tyrimo bei įkalčių analizavimo policija sulaikė įtariamąjį.

Vos atvežtas į areštinę įtariamasis puolė žalotis, jo net nespėta suimti.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas nužudė kitą žmogų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.