Dar viena šeimos tragedija: Tauragės r. vyras įtariamas nušovęs žmoną ir nusižudė pats

Tauragės policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo ir aiškinasi tragedijos Kunigiškių kaime aplinkybes. Čia rasti moters ir vyro kūnai su šautinėmis žaizdomis.

 Policija.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2024, 9:22 AM, atnaujinta Jul 9, 2024, 9:52 AM

Kaip pranešė Tauragės apskrities VPK, liepos 9 d. apie 5 val. 50 min. gyvenamojo namo kieme, Tauragės r., Kunigiškių kaime, rasti moters (gimusi 1984 m.) ir vyro (gim. 1976 m.) kūnai su šautinėmis žaizdomis.

Kaip lrytas.lt informavo Tauragės apskrities VPK atstovė Greta Kęsminaitė-Pudžemė, abu mirusieji yra sutuoktiniai. Jie policijai iki šiol žinomi nebuvo.

Abu sutuoktiniai rasti nuosavo namo, kuriame gyveno kieme. Juos aptiko tame pačiame name gyvenantis giminaitis, kuris iš karto paskambino pagalbos telefonu.

Pirminiais duomenimis, vyras nužudė savo žmoną ir nusižudė pats.

Pasak policijos atstovės, vyriškis turėjo leidimą laikyti ginklą.

„Leidimas buvo lygiavamzdžiui šautuvui. O jau iš kokio ginklo nušauta moteris ir iš kokio ginklo susižalojo pats, nustatys tyrimas“, – lrytas.lt sakė G.Kęsminaitė-Pudžemė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šeimos nario nužudymo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas nužudė savo artimąjį giminaitį ar šeimos narį, baudžiamas laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.

Tai jau ne pirmas nužudymas šiomis dienomis, kai nužudę artimą giminaitį įtariamieji nusižudo patys. Kaip jau buvo skelbta, liepos 7 d. apie 12 val. 18 min. Skuodo r., Vižančių kaime, namuose, galimai konflikto metu, girtas (2,65 prom.) vyras (gim. 1969 m.) sužalojo moterį (gimusi 1980 m.), kuri dėl šautinės žaizdos tą pačią dieną apie 13 val. 52 min., reanimuojama greitosios pagalbos automobilyje, mirė.

Įvykio vietoje taip pat buvęs nušautos moters sūnus (gim. 2004 m.) sužalojo link jo besiartinantį įtariamąjį ir užrakino jį bute. Atvykę rinktinės „Aras“ pareigūnai sulaikė mirtinai moterį sužalojusį vyrą, kuris dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę. Įvykio vietoje rastas ir paimtas medžioklinis šautuvas (nupjautavamzdis). 

Liepos 8 d. apie 11 val. Alytuje, Žemaitės g., namuose, rasti mirusių moters (gimusi 1958 m.) ir jos sūnaus (gim. 1980 m.) kūnai.

Įtariama, kad tą pačią dieną nuo 7 val. iki 11 val. namuose, galimai kilusio konflikto metu, vyras mirtinai sužalojo motiną ir paskui mirtinai susižalojo pats. 

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.