Iš darbo grįžęs Alytaus odontologas namuose išvydo baisų vaizdą: žmonos ir sūnaus kūnai rasti kraujo klane Įtariama žmogžudystė ir savižudybė

2024 m. liepos 9 d. 16:36
Kriminalistams tiriant kraupaus nusikaltimo bylą Alytuje, kuriame 43 metų vyras įtariamas savo motinos nužudymu ir savižudybe, paaiškėjo daugiau šios bylos detalių.
Daugiau nuotraukų (2)
Portalo lrytas.lt duomenimis, abiejų šeimos narių kūnai pirmadienį, prieš vidurdienį buvo rasti kraujo klane – nuosavo namo virtuvėje Žemaitės gatvėje, kuriame sūnus gyveno kartu su savo tėvais.
Šeima – tvarkinga, vietos gyventojų gerbiama, anksčiau policijai niekuomet neužkliuvusi: būstas yra gražiame privačių namų kvartale, galimo žudiko tėvas dirba odontologu.
Nusikaltimo metu mediko nebuvo namuose – pirminiais duomenimis, jis buvo išvykęs į darbą privačioje gydymo įstaigoje. 
Grįžęs alytiškis išvydo kraupų vaizdą – negyvus artimuosius, aplinkui buvo daug kraujo.
Moteris buvo nužudyta virtuvės įrankiu – tiesa, pareigūnai patikslino, jog panaudotas buvo ne peilis, o kitas įnagis.
Ant sūnaus rankų buvo aptiktos pjautinės žaizdos.
Odontologas skubiai surinko skubios pagalbos tarnybų numerį, tačiau išgelbėti artimųjų nepavyko: atvykę medikai konstatavo jų abiejų mirtį.
Dėl kokios priežasties galėjo įsiplieksti tragiškai pasibaigęs konfliktas, šiuo metu nustatinėjama.
Panašu, kad odontologijos specialistui prieš nusikaltimą išvykstant iš namų, pavojų liudijančių požymių nebuvo. Įtariama, jog sūnus motiną nužudė, o paskui pats pakėlė prieš save ranką pirmadienį, tarp 7 iki 11 valandos.
Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Kristina Janulevičienė portalą lrytas.lt informavo, jog anksčiau nei sūnus, nei kiti šeimos nariai reikalų su policija neturėjo. Pareigūnai nė karto nebuvo gavę pranešimo apie galimą smurtą artimoje aplinkoje.
Nusikaltimas galėjo būti įvykdytas dėl sūnaus psichikos sutrikimų, tačiau tiksliau į teisėsaugai iškilusius klausimus bus atsakyta ikiteisminio tyrimo metu.
Alytusnužudymassavižudybė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.