Kaune naktį prie lošimų salono jaunuolį nužudęs bėglys sučiuptas beveik po 2 parų – aukai smogta peiliu tiesiai į krūtinę

2024 m. liepos 7 d. 21:20
Papildyta
Praėjus beveik dviem paroms nuo žmogžudystės Kaune policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį Marijampolės regione. Iš turimų duomenų galima spręsti, kad kraupus nusikaltimas buvo įvykdytas spontaniškai – 34 metų įtariamasis žudikas ir jo auka anksčiau nebuvo pažįstami.
Daugiau nuotraukų (3)
27 metų jaunuolis peiliu buvo subadytas penktadienį, prieš pat vidurnaktį Savanorių prospekte – jo kūnas buvo aptiktas prie sporto ir laisvalaikio centro „Neo Kaunas“ ir lošimų salono „Admiral Club“, kurie abu veikia iki 24 valandos.
Greitosios pagalbos medikai naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog jaunuoliui peiliu smogta tiesiai į krūtinę – gatvėje jį dar mėginta gaivinti, bet pastangos nebuvo sėkmingos.
Žmogžudys po siaubingo savo išpuolio pabėgo, jam nustatyti ir sučiupti buvo mestos didelės policijos pajėgos.
Kauno pareigūnai skubiai peržiūrėjo viešose vietose įrengtas vaizdo kameras, apklausė liudininkus ir atliko nemažai kitų tyrimo veiksmų, kurie atvedė iki įtariamojo pėdsakų Marijampolės regione.
Ten jis sekmadienio pavakare, apie 17 val. 30 min. ir buvo sulaikytas. Sulaikymo operaciją surengė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistai, veikdami kartu su kolegomis iš Specialiosios paskirties skyriaus.
Smurtautojas anksčiau jau buvo teistas.
Pirmadienį arba vėliausiai antradienį planuojama kreiptis į teismą dėl jo suėmimo sankcionavimo ilgiausiai leistinam 3 mėnesių terminui.
Konfliktas tarp dviejų jaunų vyrų, manoma, įsiplieskė spontaniškai – ginčo metu žudikas išsitraukė peilį, kurį nešiojosi prie savęs, ir smogė aukai į krūtinės sritį.
Dėl kokių priežasčių kilo tragiškai pasibaigęs kivirčas, nustatinėjama. Užpuolikas ir jo auka galėjo lankytis lošimo salone, bet ši informacija nėra patvirtinta.
Pareigūnų duomenimis, nužudytas jaunuolis buvo su draugu, kuris šaukėsi pagalbos, stabdydamas pravažiuojančius automobilius.
Vieta, kur buvo rastas negyvas jaunuolis, yra gausiai lankoma, be to, eismas pakankamai intensyvus net ir tamsiu paros metu, aplinkui yra įrengta vaizdo kamerų.
Vaizdo įrašai bei kiti duomenys veikiausiai ir padėjo atskleisti nusikaltimą.
Įtariamajam žudikui gresia iki 15 metų nelaisvės.
įtariamasisnužudymasKaunas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.