Panevėžyje tryse mušė vieną – du įtariamieji jau areštinėje

2024 m. birželio 26 d. 08:46
Lrytas.lt
Panevėžio policija sulaikė ir į areštinę uždarė du vyrus, įtariamus kito žmogaus sužalojimu. Trečias sulaikytųjų bendras ieškomas.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip pranešė Policijos departamentas, birželio 25 d. apie 15 val. 55 min. Panevėžyje, Savanorių a., trys vyrai sumušė dar vieną vyrą (gim. 1986 m.), kuris, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.
Policija praneša, kad du įtariamieji (gimę 1981 m. ir 1977 m.) sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Po sulaikymo 1977 m. gimusiam vyriškiui nustatytas 0,97 prom. girtumas. Jo bendrui nustatytas 0,35 prom. girtumas.
Trečias užpuolikas ieškomas.
Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Mentai PNVŽ“ liudininkai praneša, kad užpultas vyras bandė gintis dujomis, vėliau jis bandė pasprukti, tačiau buvo sučiuptas ir parverstas ant žemės.
Liudininkai teigia, kad trijulė savo auką ne tik daužė, bet ir subadė peiliu.
Įvykį matė daug žmonių, tačiau niekas nesikišo ir užpulto vyro nebandė ginti.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.
Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.