Žmogžudystės Joninių išvakarėse Kaune tyrimas: paaiškėjo svarbi detalė

Tiriant Joninių išvakarėse Kaune įvykdytą žmogžudytę paaiškėjo svarbi detalė: nužudytasis ir įtariamasis buvo artimi giminaičiai.

 Įvykio vietoje.<br> „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.
 Įvykio vietoje.<br> „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2024, 8:45 AM

Kaip jau buvo skelbta, birželio 23 d. apie 16 val. 27 min. Kaune, Birželio 23-osios g., bute, rastas mirusio vyro kūnas su smurto žymėmis.

Policijos departamentas informuoja, kad nužudytasis yra 1937 m. gimęs vyras. 

Policija praneša jau sulaikiusi ir į areštinę uždariusi įtariamąjį. Tai yra 1984 m. gimęs vyriškis. Paaiškėjo, kad jis yra artimas aukos giminaitis.

Apie nužudymą Joninių išvakarėse pirmasis sekmadienį paskelbė Kauno naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“, kurį apie įvykį informavo skaitytojai.

„Greitoji, du policijos autobusiukai, dvi policijos mašinos ir „STOP“ juosta“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas.

„Birželio 23-iosios g. nužudytas žmogus. Vaikinas ilgais plaukais suimtas ir išgabentas policijos. Gaisrinė išpjovė duris“, – informavo dar viena kaunietė.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad apie 15 val. 03 min. buvo gautas pranešimas apie Birželio 23-iosios g. „įvykdytą nusikalstamą veiką, smurtinį nusikaltimą“.

Vėliau ji patvirtino, kad įvykio vietoje pareigūnai tiria nužudymo versiją.

Pirmadienį pagaliau ir Policijos departamentas patvirtino, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas nužudė savo artimąjį giminaitį ar šeimos narį, baudžiamas laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.