Vilniuje pavogtas apynaujis „Toyota RAV 4“ vakare už kelių kilometrų surastas tarp daugiabučių

2024 m. birželio 23 d. 13:32
Lrytas.lt
Atnaujinta
Vilniuje naktį iš šeštadienio į sekmadienį kol kas nežinomiems nusikaltėliams pavogus apynaujį automobilį „Toyota RAV 4“, jo savininkai pažadėjo atlygį žmonėms, suteikusiems naudingos informacijos, padėsiančios mašiną surasti. Tos pačios dienos vakarą automobilis surastas tarp daugiabučių už kelių kilometrų nuo įvykio vietos.
Daugiau nuotraukų (5)
Automobilis naktį iš šeštadienio į sekmadienį pavogtas iš Sietyno g., esančios Karoliniškių rajone. Tad jo savininkai pagalbos į galimus liudininkus kreipėsi socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Karoliniškės“.
„Sveiki, šiąnakt Sietyno g. buvo pavogtas automobilis „Toyota RAV 4 Hybrid“, v.n. MNG457. Automobilis juodas. Gali būti, kad buvo privažiuota su tralu ir su juo nutempta“, – rašoma žinutėje.
Pasak automobilio savininkų, automobilis buvo pastatytas šeštadienį apie 20 val. 30 min. Sekmadienį apie 11 val. automobilis jau buvo dingęs.
„Policija informuota. Bet gal kas nors matėt ką nors? Už naudingą informaciją atsilyginsime“, – skelbė pavogto automobilio savininkai.
Tuo tarpu Policijos departamentas informuoja, kad to paties sekmadienio vakarą automobilis surastas tarp daugiaubučių už kelių kilometrų nuo tos vietos, kur buvo pavogtas.
Kaip rašoma policijos žinutėje, birželio 23 d. apie 11 val. Vilniuje, pastebėta, kad pavogtas automobilis „Toyota RAV4“ (pagamintas 2020 m.).
Automobilis surastas tą pačią dieną apie 19 val. 30 min. Vilniuje, Gabijos g.
Nuostolį šeimininkai įvertino 36 tūkst. eurų.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl automobilio vagystės.
Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į patalpą, ryšių kabelių kanalų sistemą, saugyklą ar saugomą teritoriją arba pagrobė didelės vertės svetimą turtą, arba pagrobė strateginę ar svarbią reikšmę nacionaliniam saugumui turinčių juridinių asmenų infrastruktūrą sudarantį turtą ar jo dalį, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.
Toje pačioje Sietyno gatvėje, iš kurios pavogtas automobilis, vos už kelių šimtų metrų nuo vagystės vietos naujame ir moderniame tik šiemet duris atvėrusiame pastate yra įsikūrusios net kelios policijos įstaigos. 
VagystėVilniuspavogtas automobilis
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.