Prie vairo – mirtinai girtas vyriškis

Sekmadienio ankstų rytą Marijampolės rajone sučiuptas kone mirtinai girtas vairuotojas. Jis aptiktas nuo kelio nulėkusiame automobilyje „Audi A4”.

Girtas vairuotojas nugabentas į policijos laikinojo sulaikymo patalpas, bet nemalonumų tik daugės - jam gresia baudžiamoji atsakomybė.<br>D.Umbraso nuotr.
Girtas vairuotojas nugabentas į policijos laikinojo sulaikymo patalpas, bet nemalonumų tik daugės - jam gresia baudžiamoji atsakomybė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-07 11:45, atnaujinta 2024-01-07 11:48

Policijai apie Kalvarijos savivaldybėje besidriekiančiame kelyje A5 įvykusią avariją pranešta sekmadienį apie 7 val. Policijos patrulių ekipažas rado nuo kelio sankasos nuvažiavusį lengvąjį automobilį „Audi A4”.

Prie avariją patyrusios mašinos vairo sėdėjo sunkiai liežuvį apverčiantis ir alkoholiu tvoskiantis 34 metų vyriškis. Patikra alkoholio matuokliu parodė, kad vairuotojas yra mirtinai girtas – prietaisas parodė 3,09 promilės.

Girtumas sunkiu laikomas, kai viršijama 2,50 promilės riba.

Vairuotojas sulaikytas ir nugabentas į Marijampolės policijos komisariato laikinojo sulaikymo patalpas. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo smarkiai apsvaigus. Už tai gresia baudžiamoji atsakomybė – ne tik bauda, vairuotojo pažymėjimo praradimas, bet ir automobilio konfiskavimas ar jo vertę atinkantis ieškinys.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.