Vilnietis per konfliktą savo namo kieme peršovė uošvio kojas – vienas vyras ligoninėje, kitas nakvojo areštinėje

Vilniaus policija aiškinasi incidentą, kuomet savo namo kieme vyriškis iš teisėtai laikomo pistoleto peršovė savo uošvio kojas. Nukentėjęs vyriškis atsidūrė ligoninėje, o šaudęs vyras uždarytas į areštinę.

 Greitoji pagalba, pistoletas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Greitoji pagalba, pistoletas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2023, 9:02 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, gruodžio 10 d. apie 18 val. 50 min. Vilniuje, Miškadvario g., savo namo kieme, vyras (gim. 1992 m.) konflikto metu iš teisėtai laikomo pistoleto „ČZ“ sužalojo kitą vyrą (gim. 1966 m.).

Nukentėjęs vyriškis dėl šautinių žaizdų kojose paguldytas į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, šaudęs vilnietis sužalojo savo uošvį. Vyras pats paskambino pagalbos telefonu ir paprašė atvykti pareigūnų.

Vilnietis pasakojo, kad uošvis atvažiavo su peiliu. Kilus konfliktui namo savininkas iš teisėtai laikomo ginklo iš pradžių šovė į orą, o vėliau peršovė atvykėlio kojas.

Policija nustatė, kad šaudęs vilnietis yra blaivus. Nepaisant to, vyras sulaikytas ir nakčiai uždarytas į areštinę. Ginklas paimtas.

Kol kas pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamasis kodeksas skelbia, kad tas, kas sužalojo ar susargdino žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo prarado nedidelę dalį profesinio ar bendro darbingumo arba ilgai sirgo, baudžiamas laisvės apribojimu arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.