Beteisis motociklininkas Vilniuje sudaužė 4 motociklus ir pats susižalojęs atsidūrė ligoninėje

Populiarioje motociklininkų susibūrimo vietoje Vilniuje šeštadienio vakarą beteisis jaunas vyras rėžėsi į stovinčius motociklus, keturis sudaužė ir pats susižalojo.

Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 31, 2023, 2:29 PM

Incidentas liepos 29 d. apie 22 val. 40 min. įvyko parkinge greta Subačiaus apžvalgos aikštelės. Kaip lrytas.lt sužinojo Vilniaus policijoje, teisės motociklo vairuoti neturintis vyras (gim. 1992 m.) motociklu KTM sukdamas iš Subačiaus g. į stovėjimo aikštelę nepasirinko saugaus greičio, nespėjo sustabdyti ir trenkėsi į tvarkingai stovinčių motociklų eilę.

Nuo smūgio motociklai kaip domino kauliukai vienas po kito pradėjo kristi ant žemės. Iš viso per incidentą buvo apgadinti keturi motociklai: avarijos kaltininko KTM bei tvarkingai stovėję „Yamaha“, „Honda“ ir dar vienas „Yamaha“.

Po avarijos incidentą sukėlusiam vyrui buvo įtariama nugaros trauma, tačiau po apžiūros ligoninėje tai nepasitvirtino. Jam diagnozuotas kairės rankos plaštakos lūžis. Suteikus pagalbą ligoninėje, vyras išleistas gydytis į namus.

Liudininkai tvirtina, kad beteisis motociklininkas savo transporto priemonės nesuvaldė važiuodamas ant vieno rato. Esą pakėlęs priekinį ratą jis įskriejo tiesiai į stovėjusius motociklus.

Dėl įvykio Vilniaus policija pradėjo tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.