Kraupi naktis Vilniaus r.: moteris nužudyta, jos sugyventinis sužalotas, moters sūnus sulaikytas

Vilniaus policija aiškinasi naktį iš antradienio į trečiadienį netoli sostinės įvykusios tragedijos aplinkybes. Čia naktį rasta nužudyta moteris, jos sugyventinis buvo sužalotas, o policija sulaikė ir uždarė į areštinę nužudytosios sūnų. Kas įvyko šeimos namuose, kol kas visiškai neaišku.

 Kraupi naktis Vilniaus r.: moteris nužudyta, jos sugyventinis sužalotas, moters sūnus sulaikytas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Kraupi naktis Vilniaus r.: moteris nužudyta, jos sugyventinis sužalotas, moters sūnus sulaikytas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Šeimos tragedija įvyko šiame name.<br> Lrytas.lt nuotr.
 Šeimos tragedija įvyko šiame name.<br> Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 24, 2022, 8:41 AM, atnaujinta Aug 24, 2022, 11:31 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, rugpjūčio 24 d. apie 3 val. 20 min. Vilniaus r., Saldenės kaime, name, rastas mirusios moters (gimusi 1961 m.) kūnas su durtine žaizda.

Namo kieme rastas sužalotas vyras (gim. 1966 m.), kuris paguldytas į ligoninę.

Girtas (2,20 prom.) įtariamasis (gim. 1986 m.) sulaikytas ir uždarytas į areštinę, pranešė policija.

Pirminiais duomenimis, kvietimas į Avižienių seniūnijoje esantį kaimą nepranašavo didelės tragedijos. Pagalbos telefonu paskambinęs nerišliai kalbantis vyras sakė, kad namuose kilo konfliktas tarp motinos ir sūnaus, jie susimušė. 

Nurodytu adresu buvo nusiųstas policijos patrulis. Atvykę pareigūnai kieme rado sužalotą šeimininkės sugyventinį (gim 1966 m.). Matėsi, kad vyras subadytas peiliu, jis buvo visas kruvinas, ištiktas šoko ir nieko paaiškinti negalėjo.

Pareigūnai iškvietė greitosios pagalbos medikus ir jau įtardami, kad tai nebus eilinis iškvietimas malšinti smurto artimoje aplinkoje, užėjo į namą.

Name policininkai rado girtą šeimininkės sūnų (gim. 1986 m.). Jo rankos buvo kruvinos, vyras nieko dorai paaiškinti, kas nutiko, nesugebėjo.

Netrukus pareigūnai name aptiko ir kruviną sulaikytojo motiną (gimusi 1961 m.). Greitosios pagalbos medikai konstatavo jos mirtį.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.  Pirminiais duomenimis, vyras jau buvo teistas. Ne taip seniai jis grįžo iš įkalinimo įstaigos. Pasak liudininkų, grįžęs iš kalėjimo, vyriškis buvo sumušęs motiną, už tai jam buvo uždrausta ją lankyti. 

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas nužudė savo artimąjį giminaitį ar šeimos narį, baudžiamas laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.