Pėsčiojo žūties aplinkybės Vilniaus r. kelyje - mįslė ir policijos tyrėjams

2018 m. vasario 12 d. 13:28
Lrytas.lt
Vilniaus apskrities pareigūnai pripažįsta, kad kol kas neturi jokio siūlo galo, galinčio užvesti ant kelio tiriant paslaptingą pėsčiojo mirtį. Įtariama, kad vyrą partrenkė ir mirtinai sužalojo automobilis, kuris iš įvykio vietos pasišalino.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip jau skelbė lrytas.lt, šeštadienio vakarą apie 20 val. 10 min. Vilniaus rajone, Sužionių kaime, kelio važiuojamojoje dalyje, rastas vyro (gim. 1962 m.) lavonas.
Iš karto po įvykio buvo įtarta, kad vyriškį partrenkė ir mirtinai sužalojo nenustatytas automobilis, kuris iš įvykio vietos nuvažiavo.
Pirmadienį Vilniaus apskrities policija paskelbė ieškanti avarijos liudininkų. Tikėtina, kad jų nebus daug, kadangi avarija įvyko nuošalioje vietoje.
Policija taip pat pranešė, kad automobilis pėsčiąjį pervažiavo. Nuo gautų sužalojimų vyras mirė įvykio vietoje.
Dėl incidento buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tačiau, kaip aiškėja iš pirmadienio pranešimo, sulaikytų įtariamųjų, galėjusių užmušti pėsčiąjį, kol kas nėra.
Lietuvos kelių policijos tarnyba pranešė, kad per praėjusį savaitgalį, vasario 9–11 dienomis, mūsų šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 26 eismo įvykiai, kuriuose žuvo 3 žmonės: 75 metų ir 55 metų pėstieji ir 38 m. automobilio vairuotojas. Dar 29 žmonės buvo sužaloti.
Iš viso šiemet avarijose Lietuvoje jau žuvo 29 žmonės. Tai yra 14 žmonių daugiau (93,33 proc.), nei pernai tuo pat metu (2017 m. - 15). 
Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.
žuvo vyrasVilniaus rajonasavarija
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.