Dėl grasinimų nužudyti du vyrai atsidūrė areštinėje

2014 m. rugsėjo 11 d. 15:20
lrytas.lt
Trečiadienį vakare į Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rokiškio rajono policijos komisariato areštinę buvo uždaryti du vyriškiai. Abu jie savo namuose, švaistydamiesi peiliais, grasino nužudyti artimuosius.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, Rokiškio r. policijos pareigūnai, po 17 valandos gavę pranešimą apie namuose smurtaujantį patėvį, vyko į Kauno gatvę Rokiškio mieste. Vos pastovintis ant kojų 45-metis smurtavo prieš ne pirmus metus kartu gyvenantį posūnį. Įsismarkavusiam vyriškiui nustatytas 3,74 promilės girtumas.
Negrįžus pareigūnams iš šio įvykio vietos, budėtojai gavo kitą pranešimą, kad peiliu prieš sūnų puldinėja ir grasina nužudyti tikras tėvas Laibgalių kaime, netoli Rokiškio. Ir šis smurtautojas buvo neblaivus (girtumas – 2,22 prom.).
Malšinti šeimoje kylančių nesutarimų Rokiškio r. pareigūnai jau yra vykę kelis kartus, tačiau tai būdavo tik buitiniai apsižodžiavimai, nevirtę rimtais konfliktais. Šįkart, padauginęs alkoholio, namų šeimininkas griebėsi peilio.
Abiem atvejais Rokiškio r. policijos komisariate pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. Prieš artimuosius smurtavusiems vyrams gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.