Šiaulietis sulaikė galimai iš jo šautuvą pavogusį benamį, tačiau pavogto ginklo neatgavo

2012 m. sausio 2 d. 16:33
Ričardas Vitkus
Šiauliuose, Dainų gatvės daugiabučio namo kieme trumpam palikto automobilio neužrakinęs šiaulietis 32 metų M.D. patyrė 2000 litų nuostolį – tiek kainavo medžioklinis šautuvas, kurį vagišius pačiupo atsidaręs neužrakintas mašinos dureles.
Daugiau nuotraukų (1)
Sausio pirmosios pavakare į namus sugrįžęs M.D. automobilį „Honda CRV“ paliko stovėti kieme, o iš automobilio paimtus daiktus nunešė į rūsį.
Kadangi daiktų buvo daug, šiaulietis iškart jų visų pasiimti nepajėgė. Netrukus sugrįžęs pasiimti likusių daiktų M.D. pasigedo automobilio salone palikto medžioklinio lygiavamzdžio šautuvo TOZ-34ER.
Šautuvą vagis pagrobė pasinaudojęs tuo, kad trumpam namo kieme paliktas automobilis nebuvo užrakintas.
Vagystę pastebėjęs šiaulietis pats puolė ieškoti vagies. Kaimynai M.D. pasakė matę prie jo automobilio stoviniavusį vyriškį ir nurodė, kaip jis atrodo.
Remdamasis iš kaimynų gauta informacija M.D. pats sulaikė galimai šautuvą pavogusį benamį 56 metų P.J. ir perdavė policininkams.
Ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai šautuvo vagyste įtartą P.J. sulaikė ir uždarė į areštinę. Tačiau iš M.D. pavogto šautuvo surasti nepavyko.
Medžioklinio šautuvo netekęs šiaulietis dėl vagystės patirtus nuotolius įvertino 2000 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.