tpjkss

2024-10-17T22:22:49.318Z

Benjaminai, Žemaitaitis nukentėjo už tiesą - kodėl okupacinė valstybė Izraelis ir jo karinė šaika sumombino ne jų pastatytą mokyklą? Žemaitaitis teisingai sukritikavo, pasakė, kad taip ir gimsta tokios dainelės apie pagaliukus. Ir tų atstovai, liberalkonservatnykų vis šeriami ir nežinia už ką, nes tada Lietuvos valstybės nebuvo, grodami į liberalkonservatnykų dūdas, pradėjo purkštauti. Tuo tarpu tiesa - visko matas. Jos bijo tik žulikai.

010 pigi kambarių nuoma Šiauliuose

2024-10-17T19:42:45.704Z

Na olekui tai tik patylėt, jis Žemaitaičio pusbačio nevertas...

ricardas

2024-10-17T19:29:09.695Z

Olekai geriau patylėt,greit užmiršo,kai užmušė du žmones .Tada Brazauskas viską užglaistė.Bet man tu žudikas.

Marius

2024-10-17T19:20:56.895Z

O Zuokas Rubikonas kaip į rinkimus pralindo?! Už ką balsuoti? Nėra už ką...

Marius

2024-10-17T19:19:11.841Z

Auksiniai šaukštai... Gal rimtai antrame ture reikia balsuoti už Nemuno Aušrą, nes Bebrai ir Anūko partija nieko gero taip pat.

Vytautas

2024-10-17T18:20:37.997Z

Man atrodo, kad p. olekas yra truputį melagis, čia gal po auksinių šaukštų?

VLADAS

2024-10-17T17:25:56.644Z

Riebiai gyvena Lanzberginės holokausto zertvos .... Pedofilas Bartosevičius barškines vaikučius atostogauja ... Vagys Anūkas su pedofile Austėja nepakaltinami uz aferas ... Navickienė Dubajuose ilsisi ir su Zydeliu aferas prasukinėja nebaudziamai ... Aferistas ir vagis Stepukonis pavoges 43 milionus iš pensininkų neteisiamas ir neieškomas ... Zydė Kuklianski nekenčianti Lietuvių su Putino draugeliu sankcionuotu Abramovičiu bendradarbiauja ir pelnosi ... Nacistas Kasčiūnas nebaudziamai KAM ikūrė padėvėtų Lanzbergisčių haremą ir aferas su dronais ir batais prasukinėja ... Fašistas Ramanauskas nebaudziamai zudyti kitataučius ir kitaminčius kviečia ... O pasirodo jie visi ZYDAI - holokausto aukos ,,, todėl ir nepakaltinami , o jūs šunauja turite mokėti jiems kompensacijas ...

Raimundas

2024-10-17T16:41:19.310Z

"auksiniu saukstu " ministrui , bet kodel Gaza nusluota nuo zemes , o zuvusiu civiliu ir vaiku skaicius virsija Ukrainos kara .Kodel tyla ?

Gintaras

2024-10-17T16:38:11.221Z

Aš tai žinau kaip faktą, kad Olekas v i s i š k a i nekaltas dėl tos juokingos auksinių šaukštų istorijos. Pasirodo, viena kariuomenės atsakingoji pajuokavo, leidusi įsigyti auksinius šaukštus ir nuo čia prasidėjo skandalas. / Tai čia kaip su mūsų futbolo ir krepšinio komandomis: prastai jeigu žaidžia sezoną, tai nukenčia ne tikroji kaltininkai žaidėjai, bet kažkodėl trenerį paliuosuoja...

Benjaminas

2024-10-17T16:33:16.140Z

Ar Lietuvai reikia chuliganiškų politikų? Matyt jie net ne politikai, o tiesiog mėgėjai gauti dėmesio ir mėgėjai pašūkauti - jie tik apsimeta politikais ir piktnaudžiauja demokratija.. Problema yra ne tik Žemaitaičio retorika, bet ir visuminis jo nusistatymas valstybės atžvilgiu ir totalus rinkėjų klaidinimas intensyviu ir prieštaringu bei klaidinančiu pliurpimu. O retorika irgi daug ką išduoda – Žemaitaitis pats žino, kokia leksika skamba jo susitikimuose su rinkėjais, kokie naratyvai yra transliuojami ir kiek jie panašūs į rusiškus naratyvus. Jei ponas pliurpia nepagalvojęs, tai kam toks begalvis politikas reikalingas, o jei pliurpia pagalvojęs ir taip sąmoningai kiršina visuomenę, tai yra visiškai blogai ir jau pavojinga. Tuo turėtų užsiimti specialios institucijos - kaip atpažinti maskuojamą priešišką naratyvą ir įvertinti tokią priešišką valstybei veiklą. Tarpinio varianto nėra, pasukus vienu keliu apsimetinėti švelniu ir pūkuotu jau nebegalima - o tą kaip tik bando daryti Jansonas. Ar geresnis variantas būtų politikas, kuris būtų per vidurį - truputį begalvis, o truputį - kremliaus naratyvų skleidėjas (kad Lietuva yra bloga valstybė). Matyt, kad patys Žemaitaičio užtarėjai neturi aiškių ir skaidrių nusistatymų, todėl linksta ten, kur pučia vėjas. Tai tiesiog ne jų suvokimo ir patirčių lygio tema ... Ką reiškia siūlymas "daugiau pasistengti"? Pasibarstyti galvą prieš Nausėdą pelenais? Atsakingiau žarstytis emocingais pareiškimais? O kaip atšaukti jau padarytą ŽALĄ? Čia PASTANGOS negali duoti jokių gerų rezultatų - Pats Žemaitaitis sako, kad "AŠ TOKS ESU". Būk kokiu tik nori, bet į politiką prasibrovei energingai skleisdamas neigiamas emocijas - o žmonės galvojo kad tai KOMPETENCIJA ir RYŽTINGUMAS Gaunasi vienas žingsnis pirmyn ir du žingsniai atgal. Kaip valstybė gali būti stipri su tokiu politikų mentalitetu???

Aldona

2024-10-17T16:31:24.976Z

oleka,nuskriski i palestina,pasiziureki ka zudikai padare. pasiziureki i zemelapi,kur turi buti izraelio siena ir kiek okupavo per pastaruosius desimtmecius. jau beveik visas pasaulis pripazista ,kad izraelis okupantai zudikai.

Katinas

2024-10-17T16:20:01.430Z

Landsbergių bendruomenė Žemaitaičio bijo, nes jis atvirai ir pagrįstai kalba apie valdžios nusikaltimus, - tad bando su juo susidoroti. Žemaitaičio pasisakymuose nematau antisemitizmo. Jei kritikuoji kurios nors semitų tautos konkrečius politikus ar jų valstybės vykdomą politiką (net jei tai darai nepagrįstai!) – tai nėra antisemitizmas. Antisemitizmas būtų, jei reikštum neapykantą kuriai nors iš semitų tautų ar skatintum susidoroti su tos tautos atstovais dėl jų tautybės. Europoje buitiniame lygmenyje dabar daug kas antisemitizmu vadina bet kokią žydų kritiką, bet tai nėra teisinga juridiniu požiūriu – labai negražu ir smerktina vieną kažkurią tautą iškelti aukščiau už kitas. O Konstitucinio teismo nuomonės dėl Žemaitaičio nesureikšminu: tai akivaizdžiai nupirktas ir neteisingas politinis sprendimas.

Komentuoti po šiuo straipsniu
Komentuoti gali tik Lrytas registruoti vartotojai. Prisijunkite prie registruotų vartotojų bendruomenės ir bendraukite komentaruose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.