Konservatoriai keičia retoriką G. Nausėdos atžvilgiu: reikės prezidento paslaugos?

Benjaminas

2024-10-09T19:32:22.560Z

Mano nuomone,JE Prezidentas savo priesrinkiminese pasisakymuose jau "uzsidirbo" apkalta: 1.Siurksciai pazeide LR Konstitucija. LR rinkimuose draudziama agituoti "pries". Tai reiskia,kad galima agituoti tik uz savo pasirinkta subjekta. 2.Sulauze Prezidento priesaika buti vienodai teisingas visiems LR pilieciams Prezidentas isskyre 2 partijas kaip "blogiecius",tuom pasisavindamas teise,kurios neturi. Kas geras,o kas blogas-sprendzia tik rinkejai.. Zemaitaitis dalyvauja rinkimuose pagal LR istatymus-tai jo teise.JE Prezidentas ziauriai ji smerke uz antisemitini pasisakyma apie "pagaliuka",pareiksdamas,kad net vokieciu Bundestago deputatai kasdien jam skambina del to "antisemito". Spalio 7 d,minimt "Hamas" skerdynes Izraelio teritorijoje, Vokietijos teismas leido tukstantines ANTISEMITINES demonstracijas,remiancias palestiniecius ir jr ju karini sparna "Hamas". Dalyvavo ten ir Greta Tundberg ,apsigobusi palestiniska skarele(tai irgi "Hamas" ir " Hezbolach kariu galvos apdangalas. Tai ir kyla klausimas-kas tas zemaitaitiskas "pagaliukas"del kurio tiek daug triuksmo,ir kodel tokia JE Prezidento reakcija.Gal but is pagarbos(baimes) Vokietijai?

Katinas

2024-10-09T18:57:19.799Z

Mačiau kaip Rimvydo Paleckio laidoje Žygis Pavilionis Budbergytei korėsi ant kaklo, siūlė meilę ir širdį, t.y. paramą koalicijai sudaryti, o ta purtėsi ir sakė aikit šalin nevidonai, neraikia mum jūs paramos (!) ir tai kartojosi 3 ar 4 kartus, žiūrėt buvo šlykštu, bet vistiek žiūrėjau (mėgstu šlykštybes, aš net peles ėdu), - smagu stebėt landsbergistų agoniją, konvulsijas, tą nesolidų jų seilėjimąsi, tą siaubą akyse dėl baimės būt nuspirtiem nuo lovio; rodos keliais šliaužtų paskui Viliją visas sąrašas nusižeminęs jei tik Vilija vaivorykštinės meilės vilionėms pasidavusi pamotų pirštu paskui save.. O ką ten savigarba, kam principai, moralė - ne šio pasaulio dimensija, neegzistuoja jiems nei sąžinė nei garbė, kad tik valstybės spenį žįsti, fondus šlemžti..

Komentuoti po šiuo straipsniu
Komentuoti gali tik Lrytas registruoti vartotojai. Prisijunkite prie registruotų vartotojų bendruomenės ir bendraukite komentaruose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.