G. Landsbergiui suteiktas JAV ekspertų apdovanojimas už transatlantinių ryšių puoselėjimą (3)

2024 m. rugsėjo 21 d. 10:57
Vašingtone įsikūręs Europos politikos analizės centras (CEPA) Lietuvos užsienio reikalų ministrui Gabrieliui Landsbergiui suteikė apdovanojimą už transatlantinių ryšių puoselėjimą.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip šeštadienį pranešė Užsienio reikalų ministerija, šiuo apdovanojimu įvertinamos G.Landsbergio, Lietuvos ir Baltijos šalių nuoseklios ir sėkmingos pastangos telkiant tarptautinę paramą Ukrainai, puoselėjant ir stiprinant transatlantinius ryšius.
Apdovanojimas oficialiai bus įteiktas 2024 m. rugsėjo 26 d. Vašingtone.
CEPA kasmet pagerbia pasaulio lyderius, pasižymėjusius ginant laisvę, demokratines vertybes, teisės viršenybės principus ir prisidėjusius prie transatlantinių ryšių stiprinimo.
Anksčiau CEPA Transatlantinės lyderystės apdovanojimą yra gavę NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas, JAV valstybės sekretoriui Antony Blinkenas, Lietuvos, Lenkijos, Estijos ir Latvijos ministrai pirmininkai Ingrida Šimonytė, Mateuszas Morawieckis, Kaja Kallas ir Krisjansas Karinšas, JAV senatoriai Mitchas McConnellis ir Rogeris Wickeris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.