Lrytas Premium bendruomenė sparčiai auga: perkopė 10 000 prenumeratorių ribą

Naujienų portalas lrytas.lt praėjusų metų pabaigoje pristatęs Lrytas Premium prenumeratą peržengė 10 000 mokančių prenumeratorių ribą ir toliau auga.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2024, 9:02 AM, atnaujinta Jun 17, 2024, 9:03 AM

„Neįtikėtina, kad praėjus vos kiek daugiau nei pusmečiui nuo mokamo turinio starto, jau galime džiaugtis ir didžiuotis tokią didele mūsų lojalių skaitytojų auditorija. Tai rodo, kad sukuriame prasmingą ir kokybišką turinį, o mūsų skaitytojas nori už tai mokėti.

Tokia tendencija mus motyvuoja bei įpareigoja ir toliau rašyti aktualiausiomis ir įdomiausiomis temomis, kurios nepalieka abejingų. Ir neabejojame, kad toliau sėkmingai auginsime savo ištikimiausių skaitytojų auditoriją“, – sako lrytas.lt direktorius ir vyr. redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Lrytas Premium prenumerata – tai 400 straipsnių per mėnesį, lrytas.lt žurnalistų kuriamas turinys, renginių organizatoriaus Saugirdo Vaitulionio laida „Jokių filtrų su Saugirdu Vaitulioniu“, ciklas „Garsiausios Lietuvos bylos“, daliai visuomenės dar nematytas dienraščio „Lietuvos rytas“ archyvas – visa tai pasiekia jus tapus Lrytas Premium prenumeratoriais.

Netrukus Lrytas Premium prenumeratorius pasieks ir daugiau juos įtraukiančių ir lojalumą skatinančių sprendimų.

Mėnesinė prenumerata visą vasarą kas mėnesį kainuoja po 1 Eur, po trijų mėnesių – 2,99 Eur/mėn. Metinė prenumerata skaitytojams kainuoja 17,99 Eur, taip pat lrytas.lt turi ir planą ištikimiausiems už 29,99 Eur dvejiems metams. Prenumeruoti galite čia.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.