Jubiliejus neliko nepaminėtas: G. Nausėdai – 60 metų, papasakojo, kaip prezidentas atšventė įspūdingą gimtadienį

2024 m. gegužės 20 d. 16:08
Lrytas.lt
Praėjęs savaitgalis prezidentui Gitanui Nausėdai buvo ypatingas. Rinkimų įkarštyje perrinkimo siekiantis šalies vadovas sekmadienį minėjo savo jubiliejų – G.Nausėdai sukako 60 metų. Kaip prezidentas sutiko gimtadienio šventę?
Daugiau nuotraukų (9)
Savaitgalis šalies vadovui buvo ne tik šventinis, bet ir darbingas.
Šeštadienį jis su pirmąja ponia Diana Nausėdiene turėjo vizitą Šiauliuose – lankėsi mišiose, vykusiose Šv. Apaštalų Petro ir Pauliaus katedroje, vėliau dalyvavo Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės dienos minėjime.
Čia prezidentas sulaukė ir Šiaulių miesto mero Artūro Visocko išankstinės gimtadienio dovanos – futbolo akademijos „Šiauliai“ marškinėlių, pažymėtų 60 numeriu.
„Vakar prezidentas lankėsi Šiaulių mieste ir buvo gera proga pasveikinti miesto gyventojų ir visos futbolo bendruomenės vardu. Ant marškinėlių puikuojasi 60 numeris. Prezidentas nuoširdžiai priėmė šiauliečių dovaną. Prezidentui linkime daug saulėtų dienų“, – feisbuke sekmadienį rašė A.Visockas.
O ką G.Nausėda veikė sekmadienį, per savo gimimo dieną?
Kaip portalą lrytas.lt informavo prezidento atstovas Ridas Jasiulionis, šalies vadovas savo jubiliejinį gimtadienį šventė gamtoje su draugais. Jis svečiavosi Žemaitijoje, prie Platelių ežero.
Prezidento atstovo teigimu, itin svarbi šventės dalis buvo su draugų kompanija surengtas baidarių žygis.
Pirmadienį šalies vadovą darbe pasveikino ir Prezidentūros darbuotojai. G.Nausėda sveikinimų sulaukė ir iš Seimo pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen, ir iš premjerės Ingridos Šimonytės.
Primename, kad G.Nausėda gimė 1964 metais Klaipėdoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.